Обладнання для ресторанів,кафе і барів

Обладнання для ресторанів,кафе і барів

10.09.23 12:38 13 270

Якщо ви плануєте відкрити власне кафе або маленький ресторанчик, перед вами неминуче постає питання: яке обладнання може знадобитися і де його придбати? При цьому слід знати, чим відрізняється, наприклад, обладнання для невеликої кав'ярні від обладнання для ресторану вищої категорії і які вимоги до нього пред'являються. А ще потрібно знати, де замовити обладнання, щоб купити якісне і надійне, але при цьому не переплачувати зайві гроші. Великий вибір обладнання представлений на сайті Eto-za.com.ua/oborudovanie-dlya-restorana/. Заходьте, вибирайте і замовляйте з доставкою за найкращою ціною.

Види обладнання, які потрібні для громадського харчування

Обладнання для кухні в закладах громадського харчування ділиться на кілька груп в залежності від сфери застосування:

  • Холодильне обладнання. Воно є в будь-якому закладі громадського харчування: від невеликих закусочних до ресторанів екстра-класу. Відсутність холодильників є порушенням санітарних норм і тягне за собою адміністративну відповідальність. Основні вимоги, які пред'являються до холодильних установок, - підтримка постійного температурного режиму і повна герметичність.
  • Теплове обладнання. Використовується у всіх закладах громадського харчування, де проводиться приготування гарячих страв, включаючи випічку.
  • Технологічне обладнання. Цей вид включає в себе всі технологічні пристосування, що спрощують і прискорюють процес приготування їжі: блендери, м'ясорубки, міксери, овочерізки, м'ясорихлювачі, хліборізки, сиротерки і багато іншого.
  • Хлібопекарське та кондитерське обладнання встановлюється в пекарнях, кондитерських або ресторанах, які готують власну випічку. Також його використовують деякі гіпермаркети. Кількість необхідного обладнання залежить від спрямованості закладу, але в будь-якому випадку будуть потрібні основні агрегати.

Крім цього, знадобиться Посудомийне обладнання, барне, Вагове і нейтральне - немеханічне, яке служить для того, щоб зробити роботу персоналу кафе і ресторану максимально зручною.

Вимоги до професійного обладнання для ресторанів і кафе докорінно відрізняються від вимог, що пред'являються до побутового кухонного обладнання. Але серед основних вимог залишаються міцність і довговічність, функціональність і продуктивність, стійкість до впливу середовища.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 27)
Наступна новина: Антидепресанти: як вони ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
ed_prod - 10.09.23

ИМХО сенс розкритий від А, до Я, автор вичавив все що можна, за що йому респект!

аватар країна
gymlifestyle - 10.09.23

Шикарно, додаю в закладки

аватар країна
kazees - 10.09.23

Сенкс. Цікаво, і взагалі корисний у Вас сайт

аватар країна
Prikolala - 10.09.23

отличный пример стоящего материала

аватар країна
CyborgY - 10.09.23

Дуже хороший пост! Дякую за виконану роботу!

аватар країна
JhonGalt - 10.09.23

я в захваті від Вашого стилю

аватар країна
miyknyla - 10.09.23

новина послав по інету.

аватар країна
Alexrichgg - 10.09.23

ИМХО смысл раскрыт от А, до Я, автор выжал всё что можно, за что ему респект!

аватар країна
Xacker32 - 10.09.23

что-то в этом есть, безусловно

аватар країна
lordorfan - 10.09.23

Пожал бы руку автору, и дал по морде всем его ненавистникам.

аватар країна
antinos - 10.09.23

Отличная Инфа

аватар країна
nastyakarandash - 10.09.23

Всем привет. Понравился пост, ставлю 5 баллов.

аватар країна
Jonesswipp - 10.09.23

цікаво. тільки назва якесь несерйозне.