В Тернополі відбулася спільна нарада міського голови з управителями будинків та головами ОСББ щодо підготовки до опалювального періоду

В Тернополі відбулася спільна нарада міського голови з управителями будинків та головами ОСББ щодо підготовки до опалювального періоду

11.09.23 08:44 0 187
7 вересня відбулася спільна нарада міського голови Тернополя Сергія Надал з управителями будинків та головами ОСББ щодо підготовки до нового опалювального періоду 2023-2024 в умовах воєнного стану.

«Ми розпочинаємо цього року цикл зустрічей з головами ОСББ та управителями будинків з метою підготовки до нового опалювального сезону та можливих загроз з подачі електроенергії, газу чи тепла в умовах воєнного стану, - зазначає Сергій Надал. - Метою цієї зустрічі є збір пропозицій від керівників ОСББ, що необхідно врахувати цьогоріч на основі досвіду минулого опалювального сезону. Також є необхідність нагадати від КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», які дії потрібно вживати управителям будинків та головам ОСББ під час підготовки до нового опалювального сезону, або на критичні випадки, якщо не буде подачі гарячої води, газу чи електроенергії. Це перша зустріч, однак заплановано, що таких зустрічей буде декілька. Разом працюємо над тим, щоб до початку жовтня був вироблений спільний план дій про злагоджену роботу під час опалювального періоду».

До слова, комунальні підприємства міста також проводять роботи на об’єктах інфраструктури, які забезпечують помешкання громадян водо- та теплопостачання, а також гарячою водою.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 11 років ув’язнення: ...
Наступна новина: Сім спортивних та три ...

КОМЕНТАРІ