Суд взяв під варту водія,який збив жінку на пішохідному переході у Рівному

Суд взяв під варту водія,який збив жінку на пішохідному переході у Рівному

11.09.23 08:24 0 190
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури Рівненський міський суд обрав запобіжний захід водієві, який вчинив смертельну ДТП у стані алкогольного сп'яніння (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Так, вранці 6 вересня 2023 року 35-річний житель обласного центру, перебуваючи за кермом автомобіля Citroen C4 Picasso, на вулиці Соборній у Рівному проявив неуважність та збив 67-річну рівнянку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Потерпілу з важкими травмами доставили до лікарні, де вона того ж дня померла.

Водій був нетверезий, драгер показав 1,75 проміле. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру. А 8 вересня, Рівненський міський суд взяв його під варту на 60 діб без права внесення застави.

Досудове розслідування проводять слідчі Рівненського РУП ГУНП в області.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення зловмиснику загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати авто на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненський підприємець ...
Наступна новина: 11 років ув’язнення: ...

КОМЕНТАРІ