Звіт карфакс: що це і навіщо він потрібен

Звіт карфакс: що це і навіщо він потрібен

13.09.23 12:05 13 279

Мита, а тепер ще й курс долара... загалом, старі авто з США скоро будуть возити тільки мільйонери, причому доларові. Але на вторинному ринку залишаються тисячі машин з-за океану. Ми розповімо, як перевірити їх історію. Звіт Карфакс-це детальний звіт про стан та історію автомобіля. Він може допомогти покупцеві прийняти інформоване рішення про покупку конкретної машини. Купить карфакс може кожен бажаючий, а ось, що можна дізнатися з нього – про це ми розповімо більш детально.

Що розповість карфакс

  • VIN (Vehicle Identification Number) - унікальний ідентифікатор, який присвоюється кожному автомобілю. Цей номер прописаний в різних документах, включаючи технічний паспорт і страховий поліс. У звіті Карфакс VIN знаходиться вгорі сторінки і складається з 17 символів.
  • Секція "історія автомобіля" включає в себе наступні дані: Кількість попередніх власників, історія ремонту, Сервісна та обслуговування реєстрації, факти аварії, історія кілометражу, історія реєстрації транспортного засобу.
  • Секція "стан автомобіля" містить інформацію про поточний стан машини. Вона включає в себе наступні дані: характеристики транспортного засобу, стан двигуна, трансмісії, гальмівної системи, електронної системи і автомобіля в цілому.
  • Carfax буде сигналізувати кожен раз, коли будуть виявлені нестандартні зміни показань одометра. Це може свідчити про спробу "відмотування" одометра, щоб приховати фактичний пробіг автомобіля.

Звіт Карфакс-це корисний інструмент для тих, хто планує покупку автомобіля. Він дозволяє отримати інформацію про минулі проблеми автомобіля і його поточний стан. Однак, щоб використовувати цей звіт найбільш ефективно, важливо знати, як розшифрувати різні розділи звіту. Тільки тоді ви можете прийняти інформоване рішення про покупку конкретної машини.

Ownership History

Це один з найважливіших розділів, з якого ви можете отримати дійсно цінну інформацію. Наприклад, ви зможете визначити, чи був цей автомобіль зданий в прокат або належав автопарку. Це може бути як добре, так і погано. Плюс в тому, що в обох випадках машина проходила регулярне техобслуговування. Однак не факт, що водії берегли автомобіль.

Інформація про те, що автомобіль перетнув кілька штатів, може бути показником того, що хтось перегнав машину в штат, в якому менш серйозно ставляться до ведення звітності про пошкодження.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 20)
Попередня новина: 250 спортсменів взяли ...
Наступна новина: Основные преимущества ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Danr_illingr - 13.09.23

Спасибо за статью оказалась очень полезной.

аватар країна
Svizi - 13.09.23

вирішив допомогти і Разшарив статтю в соц. мережах

аватар країна
Repetur - 13.09.23

ух ти як крууууууууууутооооооо))

аватар країна
ShirokovAV - 13.09.23

отлично !!! Все супер!

аватар країна
tw0bm - 13.09.23

клас!

аватар країна
Sergacheva - 13.09.23

відмінний приклад стоїть контенту

аватар країна
Vladimir_Shnaider - 13.09.23

щось в цьому є, безумовно

аватар країна
L1ta0 - 13.09.23

вне конкуренции

аватар країна
Sergey1233 - 13.09.23

решил помочь и расшарил статью в соц. сетях

аватар країна
Kurmet_ismailov - 13.09.23

Прямо даже не верится

аватар країна
Mogzi - 13.09.23

Так, досить цікава стаття.

аватар країна
datfcknadam - 13.09.23

клас!

аватар країна
Emity - 13.09.23

Интересная статья, спасибо. Интересует: будет ли продолжение?