У Рівненській області 10 років за ґратами проведе житель Березнівщини,який під час відпочинку вбив односельця

У Рівненській області 10 років за ґратами проведе житель Березнівщини,який під час відпочинку вбив односельця

17.09.23 09:39 0 167
Прокурором Березнівського відділу Здолбунівської окружної прокуратури в суді доведено вину 56-річного чоловіка, якому інкримінували умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України).

Так, у серпні 2020 року у селі Балашівка, Рівненського району, потерпілий в себе вдома розпивав спиртні напої зі своїм братом та обвинуваченим. Через деякий час, коли брат пішов спати до будинку, між гостем та господарем виник конфлікт, під час якого зловмисник ножем наніс чоловіку не менше 10 ударів у спину. Від отриманих травм 58-річний потерпілий помер на місці події.

Під час судового розгляду кримінального провадження, аби уникнути відповідальності за вчинене, обвинувачений стверджував, що він не вбивав, а насправді до злочину причетний брат загиблого.

Втім прокурор, на основі зібраних доказів, версію зловмисника спростував. Вироком Рівненського міського суду чоловікові призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою, а сторони можуть оскаржити вирок до апеляційного суду.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ще восьми ...

КОМЕНТАРІ