Як підвищити відвідуваність сайту?

Як підвищити відвідуваність сайту?

17.09.23 00:10 0 233

Кожен власник сайту мріє, щоб його ресурс був успішним і залучав купу клієнтів. Для цього потрібно працювати як над самим сайтом, так і над поширенням інформації про нього. Природно, можна довірити просування спеціалізованої маркетингової компанії, але в даній статті розглянемо перевірені способи отримання безкоштовного трафіку на сайт. Більше порад і практичних рекомендацій пропонує Блог компанії Marketorium. Читайте і користуйтеся порадами експертів абсолютно безкоштовно.

Як просунути сайт самостійно

  • Почати краще з них, тому що більшість користувачів шукають товари/послуги саме в пошуку. Потрібно, щоб ваш сайт можна було знайти. Для додавання сайту в Google використовуйте Google Search Console. При складанні опису сайту орієнтуйтеся на популярні запити, які ви можете подивитися в планувальнику ключових слів від Google. Якщо ваш сайт потрапить на першу сторінку пошуку, то хороша відвідуваність забезпечена.
  • Далі рекомендуємо зареєструватися в найбільш популярних каталогах, отзовіках, дошках оголошень і т.д. існує величезна кількість платних і безкоштовних сервісів з високою відвідуваністю, які готові «поділитися» трафіком. Підготуйте привабливе оголошення або цікаву статтю, розмістіть на відповідних за тематикою сайтах.
  • Ще один хороший спосіб збільшити відвідуваність сайту, але зажадає багато часу на розміщення. У таких сервісах важливо не тільки додати посилання на сайт, але і розмістити відгуки клієнтів, нагороди компанії, сертифікати співробітників і т.д. тобто показати успішність компанії. Якщо у вас не дуже популярний сайт, варто почати з невеликих рейтингів. Краще зайняти третє місце в не дуже популярному рейтингу, ніж трехсотое в популярному, тому що ваш сайт просто не буде видно. Зверніть особливу увагу на регіональні рейтинги, в них найчастіше досить вказати назву організації, логотип і посилання на сайт.
  • Створіть цікаву книгу / інфографіку щодо ваших послуг або товарів і розмістіть її на сайті. Список теми обмежується тільки вашою уявою. На перших порах матеріал краще надавати безкоштовно, щоб більше користувачів розповіли про нього своїм друзям і знайомим.
  • Якщо хочете домогтися високого трафіку, змусьте людей захотіти прийти на ваш сайт. Опублікуйте інформацію, яку вони зможуть знайти лише у вас. Наприклад, для будівельного магазину Створіть відео з ремонту, а для сайту медичних послуг підійдуть статті про методи профілактики хвороб.

Бонуси та подарунки

Запропонуйте Вашим відвідувачам подарунок за підписку на розсилку або реєстрацію в сервісі. Це може бути Відео, книга, чек-лист, список порад, знижка і так далі, головне, щоб подарунок підходив під тематику сайту. Так ви збільшите базу клієнтів і за допомогою листів зможете продати товари або послуги.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 17)
Попередня новина: Купити кепки оптом від ...
Наступна новина: Ефективні програми для ...

КОМЕНТАРІ