Як заощадити на покупці шин?

Як заощадити на покупці шин?

18.09.23 15:19 0 209

Купівля резини для авто може стати витратною справою, особливо за умови вищих цін на нову гуму під час воєнного стану. Втім, все одно можна знайти доступні варіанти, якщо звернутися в інтернет-магазин SHINA.UA. Асортимент точки продажу пропонує якісні нові та вживані шини, тому це платформа з пропозиціями на будь-який бюджет. Команда магазину пропонує декілька порад про те, як зекономити на купівлі гуми для автомобіля, але при цьому користуватись якісним та безпечним продуктом.

Які краще купити автомобільні шини: нові vs вживані?

Магазини, які пропонують як нову, так і вживану резину, зазвичай надають гарантію на обидва типи покришок, що свідчить про їх відповідальний підхід до формування асортименту. Сьогодні усі типи гуми активно продаються, та кожен характеризується певним переліком переваг:





























Переваги нових шин


Переваги вживаних шин


Довгий термін служби


Доступна вартість


Гарантована якість від виробника


Підтверджений відмінний стан від магазину


Відсутність дефектів та слідів експлуатації


Відсутність небезпечних пошкоджень


Повноцінний стан протектора


Вже адаптовані до дорожніх умов, тобто обкатані


Технологічні новітні рішення


Можливість купівлі преміум брендів з запасом терміну експлуатації за доступною ціною


Щодо слабких сторін, що треба враховувати при підборі шин, то нові варіанти коштують значно дорожче, особливо якщо це преміальний сегмент. До того ж деяким покупцям велика різноманітність модельного ряду суттєво ускладнює вибір. Щодо вживаних покришок, то важливо обирати їх, звертаючись до перевірених постачальників, таких як магазин Shina.ua, який самостійно займається перевіркою безпеки гуми, що була у використанні.

qUhtOWsdgTSaiMzp-WOttrVVeJzJamKEUCX6uZk89GG5QaWdAUINUhUwns6_2r7q9j2JDZaw34e1WG6liK_N5WG7AvbfWaRIbJVd3ufZaZRrL9INRSVMe27HxFGuUyiJ2uKXIlA9ALmqAUvbypqn0oc

Як ще можна оптимізувати підбір шин с метою заощадження?

Цей процес вимагає вдумливого підходу та ретельного аналізу. Далі ми розглянемо кілька способів оптимізації цього процесу з метою заощадження коштів.

Оптимальний час для покупки

Зазвичай автомобілісти розпочинають пошуки нових шин перед відповідним сезоном: зимові покришки — осінню, а літні — весною. Але експерти рекомендують робити замовлення в «не сезон». Цей підхід допомагає зекономити, хоча асортимент у такий період може бути дещо обмеженим.

Де шукати вигідні пропозиції

Другий момент, це вибір продавця. Не завжди великі мережеві магазини пропонують найнижчі ціни. Також шини на авто — це габаритний вантаж, що відображається на вартості доставки. Але багато провідних перевізників розуміють специфіку цього товару та пропонують знижені тарифи. Це може призвести до того, що ваше замовлення прибуде трохи пізніше, але ви заощадите на логістиці.

Обираємо правильну модель

Перед тим, як купити автомобільні шини, обов'язково переконайтеся, що розміри гуми відповідають параметрам авто. Обирайте найтонший типорозмір з дозволених виробником транспортного засобу. Вартість таких нижча. Завжди враховуйте відгуки інших покупців щодо користувальницького досвіду.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 27)
Попередня новина: Як привабити туристiв до ...
Наступна новина: Недорогие детали к любой ...

КОМЕНТАРІ