Сергій Надал нагородив працівників пожежно-рятувальної служби Тернополя з нагоди професійного свята

Сергій Надал нагородив працівників пожежно-рятувальної служби Тернополя з нагоди професійного свята

19.09.23 08:08 0 177
Щороку 17 вересня в Україні відзначають професійне свято - День українського рятувальника. Цього дня також вшановують ікону Матері Божої «Неопалима Купина», що є святинею для людей, які приборкують вогонь, та захисницею від пожеж і блискавок.

Міський голова Сергій Надал з нагоди свята привітав та вручив подяки, цінні подарунки і нагородні знаки міського голови рятувальникам 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини 1-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

«Робота рятувальника - надзвичайно відповідальна потребує максимального вкладу і професійності, адже ви рятуєте життя людей. З нагоди професійного свята дякую вам за мужність, відданість і відвагу. У зв’язку з війною у вас з’явилася додаткова відповідальність, бо окрім основної роботи ви розміновуєте території, першими прибуваєте на місце надзвичайних подій і ліквідовуєте наслідки ворожих обстрілів, - відзначає міський голова. - Дякую вам і вашим колегам, які виконали і зараз продовжують невтомно виконувати свої обов’язки в зоні зіткнень, рятуючи мирне населення. Бажаю вам міцного здоров’я, професійного росту, живими і неушкодженими повертатися додому, якнайшвидшої перемоги усім нам».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ