Як вибрати туристичний намет?

Як вибрати туристичний намет?

23.09.23 11:32 2 263

Вибрати намет починаючому туристу дуже складно. Оцінки більшості параметрів намету дуже суб'єктивні і залежать від особистого похідного досвіду. Перш за все подумайте, навіщо вам тимчасовий будинок: для короткого відпочинку в поодинці, походу з друзями або, можливо, для сходження в гори. Те ж саме стосується і сезонності наметів. Одним з кращих рішень щодо ціна-якість стануть палатки Naturehike. Їх головна особливість-ультралегкість, надійність, функіональність, зучність та популярність серед тих туристів, що полюбляють ходити в похід з легким спорядженням.

Основні параметри вибору

За рахунок невеликої ваги (всього 2-4 кг) туристичні намети зручно брати з собою в піші походи. Як правило, такий намет добре захищений від дощу і вітру. Вміщує від 1 до 4 чоловік і годиться, скоріше, лише для ночівлі — в ньому комфортно тільки сидіти або лежати. Але на деякі моменти потрібно звернути більше уваги:

  • Розмір. Традиційно туристичні намети випускаються на одного, двох, трьох і чотирьох осіб. Зазвичай місткість намету вказується числом прямо в назві.
  • Сезонність. Важливий параметр, так як літній намет оснащений хорошою вентиляцією, щоб в жарку погоду тимчасове житло не нагадувало лазню, трьохсезонний володіє міцною конструкцією і виконаний з щільної тканини, тому легко впорається з негодою. А всесезонний витримає і літню спеку, і зимову негоду, і сюрпризи міжсезоння.
  • Форма намету. Півсфера, напівбочка, намет, будиночок і т. д. Кожна форма має свої особливості та переваги, рекомендуємо оцінити їх на стадії вибору моделі.

Крім цього, слід звернути увагу на кількість шарів, дно і матеріал виготовлення. Зручно вибирати намети через сайт. Там представлений не просто широкий асортимент моделей, але і докладні описи і характеристики, які допоможуть зробити правильний вибір. А якщо у вас все ж залишаться питання або сумніви, менеджери компанії до ваших послуг. Вони розкриють особливості та переваги кожного намету і допоможуть підібрати оптимальний варіант з урахуванням Ваших побажань і в рамках відведеного бюджету.

Якщо ви не з числа досвідчених туристів, то рекомендуємо враховувати вагу намету, коли вже є список відповідних моделей і потрібно вибрати конкретну. Вибирайте перевірених виробників і обов'язково читайте відгуки в Інтернеті, вони допоможуть сформувати уявлення і вибрати найкращий варіант.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 20)
Попередня новина: Переваги просування ...
Наступна новина: Ви мама? А знаєто що ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Drugslerrr - 23.09.23

5ка! Отличный пост!

аватар країна
kawabanger - 23.09.23

класс!