Оплатити за спожиті комунальні послуги жителі Тернополя та області можуть у мобільному додатку «е-Тернопіль»

Оплатити за спожиті комунальні послуги жителі Тернополя та області можуть у мобільному додатку «е-Тернопіль»

26.09.23 13:01 0 140
У мобільному додатку «е-Тернопіль» жителі Тернополя та області можуть оплатити за спожиті комунальні послуги в один клік.

Для цього необхідно авторизованому користувачу у вкладці «Комунальні платежі» вибрати раніше введену адресу, натиснути на неї і система покаже поточний баланс для сплати за спожиті послуги (газ, водопостачання та електроенергія).

Щоб оплатити нараховану суму, необхідно позначити галочками назви показників та натиснути кнопку «Оплатити». Розрахунок за послуги здійснюється до кінця поточного місяця.

На панелі також можна побачити такі вкладки як «Показники» та «Оплати», де авторизований користувач має можливість в один клік подати показники лічильників на усі служби та переглянути усі оплати, здійснені за останні роки за вашою адресою.

Зверніть увагу! Якщо адреса у ваших документах при пошуку за особовим рахунком не співпадає із тою, що висвітлюється на екрані, повідомте про це технічну підтримку. Надішліть копію документу на право власності та номери особових рахунків із квитанцій, що приходять вам на оплату за комуналку, на ці електронні пошти ternopil.support@pay.net.ua, ternopil.support@eps.org.ua. Технічна підтримка внесе зміни і ви зможете користуватися успішно усіма можливостями додатку для зручної оплати за комуналку та подачі показників.

Нагадаємо, що є покрокові відеоінструкції:

* як авторизуватися в особистому кабінеті додатку «е-Тернопіль»,

* як подати показники лічильників в один клік.

У телеграмі працює чатбот технічної підтримки https://t.me/eternopil_bot, де ви швидко зможете отримати відповіді на свої запитання.

Актуальні посилання для завантаження додатку на операційні системи: для iOS та для Android.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ