У Тернополі відбулося відкриття Пластового року «Код Нації» 2023

У Тернополі відбулося відкриття Пластового року «Код Нації» 2023

26.09.23 13:31 0 151
24 вересня у Тернополі відбулося урочисте відкриття Пластового року «Код нації» 2023. Привітав юних пластунів міський голова Сергій Надал.

«Вітаю вас із початком нового 2023 пластового року та 111-ою річницею першою пластової присяги. За декілька останніх років життя пластунів це не лише вишколи і таборування. З початком повномасштабної російської агресії життя пластунів також змінилося, - відзначив Сергій Надал. - Прийшов той час, до якого напевно готувалися цілі покоління українських пластунів - залишатися вірним Богові та Україні, захищати свободу і незалежність, допомагати іншим, дотримуватися пластових законів і виконувати вказівки Проводу».

Міський голова також додав, що Пласт став одним із баз формування надійного, системного волонтерського руху. Пластуни всієї України стали гідними послідовниками вчень Степана Бандери, Романа Шухевича, ОУН-УПА, а також в українській історії вже є новітні герої. І схиляємо голови перед світлою пам’яттю пластунів, які загинули у російсько-українській війні. Україна обов’язково вистоїть і переможе.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Тернопіль: розпочався ...

КОМЕНТАРІ