У Тернополі тривають поточні ремонти прибудинкових територій та дорожнього покриття у різних мікрорайонах

У Тернополі тривають поточні ремонти прибудинкових територій та дорожнього покриття у різних мікрорайонах

29.09.23 08:03 0 225
Впродовж цього тижня у місті тривали поточні ремонти прибудинкових територій, міжквартальних проїздів та дорожнього полотна.

Так, на вул. Текстильній, транспортна розв’язка вул. Збаразька – просп. Злуки – вул. Текстильна – вул. Промислова, підрядна організація проводить роботи з підготовки ремонтних карт дорожнього полотна (ліквідація напливів і фрезерування), згодом виконуватиметься влаштування асфальтобетонного покриття.

Тривають роботи з реконструкції інженерних мереж на вул. Михайла Грушевського, а саме влаштування траншеї та прокладання труб дощової, побутової каналізації та водопроводу, влаштування бордюрів та піщаної основи тротуарів.

На зупинці громадського транспорту на вул. Київській виконується впорядкування території після робіт з мощення посадкового майданчика фігурною плиткою.

Продовжуються ремонти на прибудинкових територіях за адресами: вул. Іванни Блажкевич, 7; просп. Злуки, 13; вул. Галицька, 35; бульв. Данила Галицького (в межах буд. №1; в межах буд. №5; в межах буд. №1-№3; в межах буд. №92 на просп. Степана Бандери); вул. Василя Симоненка, 5.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как оформить прокат ...
Наступна новина: У Рівненській області до 12 ...

КОМЕНТАРІ