Купуйте литу штучну ялинку в українському магазині Смерека

Купуйте литу штучну ялинку в українському магазині Смерека

29.09.23 14:19 0 243

Виробник «Смерека» на власних потужностях виготовляє чудові новорічні штучні ялинки і сосни. Каталог нашого інтернет-магазину радує різноманітними модифікаціями штучних хвойників. Оптимальний варіант ви без проблем підберете за допомогою послуг, що надаються нашим консультантом.

Наш фахівець допоможе вам привести в потрібну відповідність параметри і оформлення, цінову складову і характеристики бажаного виробу. Якщо ви маєте мету купити штучну ялинку від виробника, то ваш запит магазином «Смерека» завжди буде задоволений. Наші, хвойники, що виготовляються методом литва, дуже надійні і довговічні.

Маючи намір купувати новорічні ялинки, вибирайте силует

Дизайн і, зокрема, форма штучної ялини являється в процесі вибору одним з важливих параметрів. І керуватися тут слід не лише розміром призначеного для розміщення хвойнику приміщення і особистими перевагами, але й наявністю меблевих виробів, а також максимальною висотою стелі.

Тому інтернет-магазин «Смерека», що також здійснює оптовий продаж штучних ялинок, рекомендує приділити певну кількість часу вивченню силуетів, а саме:

  1. Силует категорії «А»: ідеальна відповідність природному аналогу.
  2. Силует «компактний» із звуженими нижніми ярусами: максимально зберігає пишноту і об'єм.
  3. Силует «вузький»: оптимальна варіація для розміщення в кутку скромного за розміром приміщення.
  4. Силует «дизайнерський»: в стандарти не вписується, різноманітністю радує: ялиночка може бути пристінною і стельовою, а також настінною. Певні моделі виглядають як такі, що не мають звичних гілок фігури, такі, що світяться (або свічки), такі, що стоять на ніжці.

У «Смереці» ви завжди можете купити новорічні ялинки, які вам обов'язково сподобаються!

Купуйте штучну ялинку в «Смереці»: радуємо засніженими варіаціями

Маючи намір купити литу штучну ялинку, багато хто дивується з моделей з ефектом «засніженості».

Існує такий ефект в декількох варіаціях:

  1. Сосни і ялиночки, штучна хвоя яких флокована (нанесення на поверхню текстилю, волокна якого хімічно оброблені), радують максимальним ефектом засніженості.
  2. Укрита інієм: крізь імітований іній на хвойнику просвічується колір голок.
  3. Ефект легкого напилення (фарбування). Кінці гілок штучних сосен, купівля яких в «Смереке» дуже вигідна, виглядають немов припорошені снігом.

«Смерека» пропонує вам купити штучну ялинку — принесіть задоволення собі і своїм близьким!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 34)
Наступна новина: Електропила ланцюгова в ...

КОМЕНТАРІ