Міський голова Сергій Надал привітав тернопільських освітян напередодні професійного свята

Міський голова Сергій Надал привітав тернопільських освітян напередодні професійного свята

04.10.23 12:00 0 125
Щороку у першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти. Міський голова Тернополя Сергій Надал спільно з начальницею управління освіти і науки Ольгою Похиляк привітали освітян громади з професійним святом.

Загалом 40 вчителів, вихователів, викладачів та музичних керівників було відзначено подяками, грамотами та цінними подарунками за сумлінну працю і відданість педагогічній справі.

«Завжди професія вчителя була шанована і поважна серед українців. Будь – яка професія у житті починається із вчителя, тому що успішного менеджера, лікаря, інженера, військового навчає спочатку вчитель. Дякую вам за роботу в часи повномасштабного російського вторгнення. Ви стали прикладом для учнів як любити свою країну, бути відповідальними і віддавати всього себе у такі нелегкі часи. Ви допомагали людям, які рятувалися від війни і нашим захисникам на передовій, - відзначає Сергій Надал. - Висловлюю щиру подяку кожному за відданість праці, любов до дітей, вимогливість. Бажаю вам міцного здоров’я, натхнення, нових та креативних ідей і всім нам якнайшвидшої перемоги і миру».

Більше фото з нагородження можна переглянути «Галерея».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как найти отличный салон ...
Наступна новина: В Тернополі 2 жовтня буде ...

КОМЕНТАРІ