Тернопільські віндсерфінгісти здобули «золото» і «срібло» на Чемпіонаті України з вітрильного спорту

Тернопільські віндсерфінгісти здобули «золото» і «срібло» на Чемпіонаті України з вітрильного спорту

04.10.23 13:11 0 255
Днями у Києві завершився чемпіонат України з вітрильного спорту в олімпійських класах, який впродовж трьох днів відбувався на Дніпрі.

Учасниками регати стала і команда віндсерфінгістів з Тернополя, в складі якої виступали шестеро спортсменів у класі IQFOIL. Змагання відбувались за слабкого перемінного вітру, однак суддівській бригаді таки вдалося провести дев’ять перегонів.

Як розповів тренер спортсменів Олексій Нижегородов, тернополяни з першого ж дня захопили лідерство у гонках і змогли втримати першість та успішно завершити регату.

Відтак, кандидат у майстри спорту України Тимур Данієлян - став чемпіоном України, здобувши «золото». Завдяки такому результату спортсмен виконав норматив майстра спорту.

Срібну медаль на змаганнях виборов майстер спорту Мар’ян Воловець.

Наймолодшим учасником команди, який вперше брав участь у регаті такого рівня, став Ян Іваськів - 14-річний учень Тернопільської спеціалізованої школи №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, вихованець КДЮСШ з водних видів спорту, який посів сьоме місце, пройшовши всі перегони на рівні з дорослими спортсменами.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області 6 ...
Наступна новина: Народній артистці України ...

КОМЕНТАРІ