У Рівненській області 6 років за ґратами проведе житель Здолбунова за збут метадону

У Рівненській області 6 років за ґратами проведе житель Здолбунова за збут метадону

04.10.23 13:01 0 155
За підтримання публічного обвинувачення Здолбунівською окружною прокуратурою 43-річного місцевого жителя засуджено за незаконне зберігання та збут наркотичних засобів, вчинені повторно (ч. 1 ч. 2 ст. 307 КК України).

Доведено, зокрема, що житель м. Здолбунова, який раніше відбув 15-ти річний термін покарання у місцях позбавлення волі за вчинення умисного вбивства та розбою з обтяжуючими обставинами, висновків не зробив та на шлях виправлення не став. Натомість чоловік організував наркобізнес і неодноразово збував наркотичний засіб «метадон» на території Здолбунова.

В ході досудового розслідування наркоторговця затримано «на гарячому» під час збуту наркотичного засобу, а під час обшуку за місцем проживання у нього виявили та вилучили заборонені речовини.

Здолбунівський районний суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком 6 років з конфіскацією всього належного йому майна.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою, а сторони можуть оскаржити вирок в апеляційному суді.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі з 3 жовтня на ...
Наступна новина: Тернопільські ...

КОМЕНТАРІ