У Рівненській області суд відправив за ґрати підозрюваного у вбивстві односельця

У Рівненській області суд відправив за ґрати підозрюваного у вбивстві односельця

04.10.23 12:21 0 123
За процесуального керівництва Вараської оружної прокуратури Володимирецький районний суд взяв під варту чоловіка, підозрюваного в умисному вбивстві односельця (ч. 1 ст. 115 КК України).

Нагадаємо, ввечері 1 жовтня в селі Озеро, колишнього Володимирецького району, між двома жителями цього села виник конфлікт, у ході якого 43-річний підозрюваний завдав потерпілому кілька ножових ударів. Від отриманих травм 51-річний чоловік помер на місці події.

Крім того, у ході слідства встановлено, що того ж дня підозрюваний побив іще одного односельця. Чоловік біля місцевого магазину просив позичити гроші, а отримав тілесні ушкодження. Потерпілий наразі перебуває у лікарні. Правоохоронці і за цим фактом зареєстрували кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 КК України.

Підозрюваний свою вину визнає. Досудове розслідування проводять слідчі ВП № 1 Вараського РВП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ