Міський голова Сергій Надал оглянув шкільне укриття у Тернопільському академічному ліцеї «Українська гімназія ім. Івана Франка»

Міський голова Сергій Надал оглянув шкільне укриття у Тернопільському академічному ліцеї «Українська гімназія ім. Івана Франка»

04.10.23 14:44 0 258
У навчальних закладах освіти триває навчальний рік. Під час сигналу оповіщення «Повітряна тривога» навчальний процес зупиняється, а школярі прямують у безпечне місце. Відтак, міський голова Тернополя Сергій Надал оглянув укриття у Тернопільському академічному ліцеї «Українська гімназія ім. Івана Франка».

«Ми продовжуємо роботу із облаштування безпечного простору у навчальних закладах містах. проводили інспектування у академічному ліцеї ім. Івана Франка. Майже два роки триває війна і впродовж цього часу тривають роботи з покращення укриттів. Завдяки тому, що долучилися фундації, це дало можливість зекономити бюджетні кошти та спрямувати їх на інші об’єкти, - розповідає міський голова. - Минулого року в закладах освіти проводилися підготовчі роботи, зокрема, оновлювалася вентиляційна система, санвузли, ремонтні роботи. В окремих навчальних закладах дороблялися додаткові приміщення, щоб збільшити кількість дітей, які можуть там перебувати. Дякую усім, хто долучився для підтримки та створення безпечних умов під час навчання для наших дітей».

Укриття у Тернопільському академічному ліцеї «Українська гімназія ім. Івана Франка» облаштовано за сприяння фонду народного депутата України Андрія Богданця у співпраці з міжнародним донором «Freedom Holding Corp».

Нагадуємо громадянам, що укриття, які є в школах та вищих професійних училищах під час сигналу оповіщення «Повітряна тривога» доступні лише для учасників навчального процесу. Користуватися ними населення може тільки у визначені години з 18:00 до 08:00 год.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представники молодіжних ...
Наступна новина: Передати показники ...

КОМЕНТАРІ