У Тернополі на центральному стадіоні ім. Романа Шухевича соціально-спортивна школа Фонду «Реал Мадрид» відзначила п’ятиріччя

У Тернополі на центральному стадіоні ім. Романа Шухевича соціально-спортивна школа Фонду «Реал Мадрид» відзначила п’ятиріччя

10.10.23 11:01 0 220
7 жовтня на центральному стадіоні ім. Романа Шухевича у Тернополі соціальна-спортивна школа Фонду «Реал Мадрид» відзначила п’яту річницю своєї діяльності у місті. З 2018 року цю школу в Україні представляє ГО «Епіцентр дітям».

Окрім турнірів з футболу та баскетболу для учасників провели різноманітні естафети та майстер-класи.

«Організація такого заходу для дітей є дуже важливо, оскільки це чудова можливість для них отримати позитивні емоції, активно провести день, відновитись психологічно та емоційно, що дуже важливо під час війни. В нашій школі навчаються діти, які втратили дім, змушені були тікати від війни, пережили окупацію. Ми дякуємо кожному нашому партнеру, який долучився до організації цього свята, ваш вклад в кожну дитину неоціненний», - розповідає президент ГО «Епіцентр дітям» Ярослав Несторович.

Загалом у школах навчається близько 1000 дітей, всі вони окрім безкоштовних тренувань та занять з психологом отримують форму, взуття, перекуси, екскурсії до ФК «Реал Мадрид».

«Ваше дитинство та юність припало на складний час. Плани та мрії зазнали змін і кожен з нас вміло підлаштовується під реалії. Діти - наше майбутнє і нашу зусилля всі спрямовані на вашу підтримку і розвиток, створення безпечних умов життя для вас зростання, - відзначає секретар Тернопільської міської ради Ігор Гірчак. - Завдяки нашим мужнім воїнам цей захід проводиться у Тернополі. Дякуємо захисникам за їхню відданість і щоденну боротьбу. України обов’язково переможе російського агресора і ми разом відбудуємо нову процвітаючу вільну країну».

Довідка. Соціально-спортивна школа фонду «Реал Мадрид» розпочала свою діяльність в 2018 році в Тернополі на базі загальноосвітніх шкіл ТНВК «Школа-правовий ліцей» №2, ТЗОШ№10, ТЗОШ№28. Відкриття проєкту тоді відвідали зірки ФК «Реал Мадрид» Альваро Арбелоа, Емільйо Бутрагеньйо, Міністр закордонних справ Сергій Клімкін та засновники мережі «Епіцентр» Галина та Олександр Гереги. Окрім Тернополя, школи фонду працюють у Києві, Ірпені та на Хмельниччині. У них навчаються діти з соціально незахищених категорій населення: діти-напівсироти, діти з малозабезпечених сімей, з груп ризику, внутрішньопереміщених сімей, діти військовослужбовців, тощо.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ