Міський голова Сергій Надал вручив тернопільським учням сертифікати на отримання іменних стипендій

Міський голова Сергій Надал вручив тернопільським учням сертифікати на отримання іменних стипендій

14.10.23 09:47 0 280
11 жовтня міський голова Сергій Надал вручив сертифікати школярам, які отримуватимуть іменні стипендії Тернопільської міської ради у 2023-204 році в галузях наук та стипендії міського голови у номінації «Кращий учень/учениця закладу освіти».

50 учням призначено іменні стипендії, ще 49 школярів отримали стипендії міського голови у номінації «Кращий учень закладу освіти».

«Щиро вітаю найкращих учнів та учениць. Нашу надію. Майбутнє Тернополя та України. Дякую за ваші здобутки, вдячний вашим батькам, сім’ям за такий якісний приклад, який кожен з вас наслідує. Пишаюся тим, що учнівська молодь Тернополя - це патріоти України з активною громадською позицією, - зазначає міський голова Сергій Надал. - Ви - справжні лідери громадської думки, які формують тренд нашого міста. Амбітні освічені молоді люди, які після нашої перемоги створять українські високотехнологічні бренди типу. І ми робимо все можливе, щоб ви творили їх у рідному Тернополі. Наша рідна молодь є рушійною силою змін. Надаючи підтримку ми інвестуємо в майбутнє України. Продовжуйте працювати над собою. Обов’язково мрійте та втілюйте свої мрії в життя».

Нагадаємо, 28 липня на сесії Тернопільської міської ради затверджено список учнів, які впродовж 2023-2024 навчального року отримуватимуть іменні стипендії.

Більше фото з нагородження можна переглянути у розділі «Галерея».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ