У Тернополі розробили інвестиційний паспорт та профайл задля популяризації потенціалу громади

У Тернополі розробили інвестиційний паспорт та профайл задля популяризації потенціалу громади

14.10.23 08:02 0 259
З метою популяризації потенціалу та розвитку громади у сучасних умовах війни у Тернополі розробили інвестиційний паспорт та інвестиційний профайл щодо можливостей для вкладання інвестицій, вільних приміщень чи земельних ділянок.

Реалізація відбулась в рамках проєкту «Обличчя бізнесу громаді» завдяки співпраці Тернопільської міської ради спільно з ГО «Вест Юкрейн Діджитал». Зокрема, для інвестиційної привабливості громади розроблено:

* інвестиційний паспорт громади м. Тернополя – комплексний документ для потенційних внутрішніх та зовнішніх інвесторів, що містить інформацію про громаду, її фактори інвестиційної привабливості та інвестиційні можливості;

* інвестиційний профайл громади на сайті Тернопільської міської ради;

* окремий новий розділ «Інвестиційні можливості в громади» в мобільному додатку E-Ternopil.

Як зазначає міський голова Сергій Надал, інвестиційний профайл та розділ в мобільному додатку відображають кредитно-інвестиційну привабливість громади та її інвестиційний потенціал. Тут відображена інформація про вільні земельні ділянки, приміщення, інвестиційні проєкти. Крім того, підприємці, а також всі інші зацікавлені особи, можуть подати власну інвестиційну ідею та скористатися гідом для інвесторів.

Це дозволить потенційним підприємцям інвестувати в проєкти і, таким чином, брати участь в розвитку громади, налагоджувати ділові зв’язки з партнерами та споживачами, здійснювати оцінку конкурентів та оцінювати власний інвестиційний потенціал.

До слова, проєкт «Обличчя бізнесу громаді» спрямований на створення кращих умов для розвитку підприємництва в Тернопільській громаді, формування інноваційної культури ведення бізнесу та набуття компетенцій комунікації, що сприятиме розширенню доступу МСП до нових ринків збуту поза межами громади.

Інвестиційний профайл та інвестиційний паспорт розроблено в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за співфінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Виконавець грантового конкурсу – Фонд розвитку підприємництва. Виконавець гранту – громадська організація “Вест Юкрейн Діджитал”.

Зміст інвестиційного профайлу та інвестиційного паспорту є виключною відповідальністю Тернопільської міської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та уряду Німеччини.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі триває ...

КОМЕНТАРІ