Які бувають плити Swisspan?

Які бувають плити Swisspan?

14.10.23 09:25 0 302

Плити Swisspan є безумовним лідером на українському ринку. Саме під цією торговою маркою виготовляється близько 42% ДСП та 50% ламінованих плит. Незважаючи на те, що компанія Swisspan з’явилася не дуже давно, її продукція вже стала добре відомою та популярною не лише в Україні, а й у країнах Азії та Європи.

Історія компанії почалась в 2003 році, коли за ініціативи швейцарського інвестора в місті Коростень було створене підприємство «Свіспан Лімітед». Детальніше про плити Swisspan, їх види та вартість матеріалу можна дізнатися на сторінці https://ekoles.com.ua/swisspan/

Різновиди плит Swisspan

Під торговою маркою Swisspan випускають наступні види плит:

  1. Ламіновані. Плити ЛДСП використовуються в меблевому виробництві та оформленні дизайну інтер’єру. Продукт створений на основі ДСП, на поверхню якої додатково нанесено декоративний облицювальний папір, просочений меламіновою смолою. Матеріали відрізняються великим різноманіттям покриттів, серед яких є рельєфні, матові, глянцеві, деревні тиснення.
  2. Шліфовані. Ці плити ДСП виготовлені шляхом гарячого тиснення сухої деревної щепи. Для її скріплення використовується спеціальний клей. Внутрішній шар складається зі щепи великого розміру, зовні розміщена сировина мілкої фракції. Це дозволяє створити максимально рівну поверхню та забезпечити опір верхнього шару до відривання чи іншого пошкодження. Для з’єднання та склеювання щепи використовується синтетична смола. Шліфовані ДСП Swisspan використовуються для оздоблення приміщень, створення настилу для підлоги чи основи під стелю, тимчасових огорож, обшивки стін, виготовлення меблів, виставкових конструкцій, підвіконь, дверей. Для захисту поверхні плити її можуть додатково оздоблювати меламіновою плівкою, фарбувати, лакувати, обклеювати шпоном (натуральним чи штучним).

Плити Swisspan випускаються в різних кольорових варіаціях. Окрім класичної палітри відтінків, виробник пропонує плити, поверхня якого імітує малюнок або текстуру різних матеріалів:

  • ротанга;
  • мармуру;
  • натуральної деревини;
  • кераміки;
  • шкіри й т. д.

Завдяки такому різноманіттю можна виготовляти будь-які функціональні меблі в бажаному дизайні.

Переваги плит Swisspan

ДСП та ЛДСП цієї торгової марки відповідають усім європейським стандартам і нормам. Тому цю продукцію купують в багатьох країнах Європи та Азії. Матеріал має відмінну якість, велике різноманіття відтінків та текстур, доступну ціну. Окрім цього, до переваг плит Swisspan також відносяться:

  • можливість витримувати різкі коливання температури;
  • висока стійкість до різноманітних механічних пошкоджень та навантажень;
  • екологічна безпечність, що дозволяє використовувати плити для виготовлення будь-яких меблів, в тому числі для кухонь, спалень та дитячих кімнат;
  • повна відповідність українським та міжнародним стандартам якості;
  • оптимальна щільність матеріалу (в межах 690 кг/м3);
  • простота обробки та здатність витримувати багаточисельні складання та розбирання меблів.

Купити плити торгової марки Swisspan можна в інтернет-магазині «ЕкоЛіс» https://ekoles.com.ua/. Компанія напряму співпрацює з заводом-виробником, тому ви можете бути впевнені, що купуєте оригінальну продукцію, яка відрізняється відмінною якістю та доступною ціною. Також компанія «ЕкоЛіс» пропонує своїм клієнтам додаткові послуги:

  • порізка плитного матеріалу за замірами замовника;
  • фрезерування;
  • шпонування плитного матеріалу;
  • крокування ПВХ-плівкою різної товщини.

В інтернет-магазині також можна знайти інші якісні оздоблювальні матеріали та фурнітуру. Замовляючи товар в «ЕкоЛіс», можна бути впевненими в отриманні якісного та надійного матеріалу для будь-яких потреб.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 19)
Попередня новина: Мешканці Тернопільської ...
Наступна новина: У Тернопільській школі №3 ...

КОМЕНТАРІ