Усунення несправностей у барабані пральної машини

Усунення несправностей у барабані пральної машини

17.10.23 15:26 0 231

Вам набрид шум барабана пральної машини? Настав час засукати рукава і знайти винуватця. Ми допоможемо вам діагностувати та усунути проблеми з барабаном пральної машини, щоб ви могли насолоджуватися спокійними днями прання.

Безпека - понад усе! 

Перш ніж ми зануримося у вирішення проблем з барабаном, пам'ятайте: безпека - понад усе. Завжди вимикайте пральну машину та від'єднуйте її від мережі перед виконанням будь-яких робіт.

Роль підшипників 

Несправні підшипники є поширеною причиною шуму в барабані пральної машини. Ознаками зношених підшипників є скрегіт під час обертання барабана. Ви можете зробити просту перевірку, розкрутивши барабан вручну і прислухаючись до звуку скреготу.

Ще одна ознака зношених підшипників - надмірний рух барабана. Відкрийте задню панель машини, щоб оглянути цю область. Якщо ви помітите іржу та пошкодження від води, це ще одна ознака проблем з підшипниками. Можливо, вам також доведеться зняти панель двигуна і перевірити самі підшипники. Якщо вони зібралися внизу замість того, щоб бути рівномірно розподіленими по кільцю, прийшов час для заміни.

Заміна підшипників може бути складним завданням, але у нас є покрокова інструкція, яка допоможе вам її виконати.

Перевірте, чи немає застряглих предметів

Зношені підшипники - не єдина проблема з барабаном. Іноді дрібні предмети, такі як дроти від бюстгальтера або застібки-блискавки, можуть потрапити всередину барабана, спричиняючи гучні звуки. Перевірте внутрішню частину барабана та видаліть усі знайдені предмети. У нас є зручний посібник для вирішення цієї проблеми.

Перевірка барабана на наявність пошкоджень

Слідкуйте за тим, щоб не допустити прямого пошкодження барабана. Якщо речі виходять з барабана порваними або розірваними, це може бути пов'язано з пошкодженням перфорації в барабані. Проведіть м'якою тканиною або старими колготками по внутрішній стороні барабана, щоб знайти місця зачеплення. За допомогою викрутки або дерев'яної лопатки обережно натисніть на пошкоджену перфорацію, щоб вирівняти її.

Ще одна причина розривів білизни - тріщина або розхитування лопаті барабана. У цьому випадку ви можете замінити несправну лопать, дотримуючись нашого посібника.

Перевірте та відрегулюйте противаги

Ослаблені противаги всередині машини також можуть призвести до надмірного шуму. Ви можете отримати доступ до цих противаг, знявши верхню панель пральної машини. Якщо вони ослаблені, ви відчуєте це на шайбах, які їх утримують. Потрясіть вантаж рукою, щоб переконатися, що він не закріплений.

Незбалансоване завантаження

Незбалансоване завантаження може призвести до ослаблення шайб і противаг. Щоб запобігти цьому, обов'язково періть речі однакової ваги разом. Це призведе до кращого розподілу ваги та зменшення шуму машини.

Вирівняйте машину

Якщо ваша машина розгойдується і шумить, перевірте, чи вирівняна вона. Це можна зробити, переконавшись, що ніжки машини збалансовані. Відрегулюйте їх, закручуючи або відкручуючи, доки машина знову не стане рівною.

За допомогою цих перевірок і виправлень ви зможете діагностувати та вирішити проблеми з барабаном пральної машини. Незабаром ваша машина знову запрацює безшумно, і ви знову зможете насолоджуватися спокійними днями прання.

Не забудьте вивчити налаштування машини, щоб оптимізувати її продуктивність, довговічність і економічність. 

Насолоджуйтеся днем прання, коли барабан пральної машини працює безперебійно і безперебійно!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 23)

КОМЕНТАРІ