У Рівненській області завдяки прокуратурі фермерське господарство повернуло державі 214 тис. грн незаконно отриманої субсидії

У Рівненській області завдяки прокуратурі фермерське господарство повернуло державі 214 тис. грн незаконно отриманої субсидії

18.10.23 08:02 0 121
За принципової позиції прокуратури Господарським судом Рівненської області прийнято рішення про стягнення з одного із фермерських господарств Вараського району грошових коштів у сумі 214 тис. грн.

Так, прокурорами встановлено, що попереднім директором фермерського господарства в 2021 році, з метою завищення розмірів державної субсидії, подано до Департаменту агропромислового розвитку Рівненської обласної державної адміністрації недостовірні відомості щодо площ посівів гречки, здійснених підприємством в 2021 році.

Тому Вараська окружна прокуратура звернулась до господарського суду з позовом щодо повернення фермерським господарством незаконно отриманої державної субсидії, який судом було повністю задоволено.

В подальшому, завдяки вжитим прокуратурою заходам, фермерське господарство виконало рішення суду та повернуло державі незаконно отримані 214 тис. грн.

Вараською окружною прокуратурою і надалі систематично вживатимуться заходи представницького характеру для захисту інтересів держави у сфері земельних відносин та виявлення фактів порушення вимог законодавства під час використання земельних ділянок, розташованих на території Вараського району.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Магазин насосного ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ