Сергій Надал оглянув пункт проживання населення у випадку надзвичайної ситуації на вул. Михайла Грушевського у Тернополі

Сергій Надал оглянув пункт проживання населення у випадку надзвичайної ситуації на вул. Михайла Грушевського у Тернополі

19.10.23 08:34 0 145
У Тернополі на базі міських освітніх закладів розгорнуто 12 пунктів масового проживання мешканців у випадку надзвичайної ситуації, коли буде відсутня електроенергія, централізоване тепло- та водопостачання. Розміщені вони практично у всіх мікрорайонах міста.

Цими днями міський голова Сергій Надал оглянув приміщення одного з тимчасових пунктів проживання населення у випадку блекауту, що на вул. Михайла Грушевського у Тернополі.

«У місті визначено 12 об’єктів, зокрема, це освітні заклади, які у випадку надзвичайної ситуації стануть пунктами масового проживання населення. Тут мешканці зможуть проживати певний період часу. Сюди буде забезпечено подачу тепла й усіх базових потреб, – зазначає Сергій Надал. – Наразі перевіряємо, як заклади підготовлені, щоб приймати мешканців у випадку критичних ситуацій. Зокрема, це наявність польової кухні, води, продуктів, побутової хімії, подовжувачів для зарядки телефонів та інших потрібних речей. Оглянули пункт у спеціалізованій школі №3. Тут є все необхідне та у випадку надзвичайної ситуації, цей пункт зможе приймати людей».

До слова, у випадку критичної ситуації школа припиняє працювати як заклад освіти та стає пунктом масового проживання населення.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 15 саджанців катальп ...
Наступна новина: У Тернополі продадуть на ...

КОМЕНТАРІ