Як підключити MEGOGO: інструкція для новачків

Як підключити MEGOGO: інструкція для новачків

20.10.23 15:57 11 1421

Великий вибір найкращіх програм, фільмів, зручність перегляду та комфорт — сервіс MEGOGO сьогодні особливо популярний. І недарма: це гідна альтернатива перегляду телепрограм на звичайному телевізорі.

Сервіс дозволяє переглядати високоякісний контент на різних платформах: смартфон, медіаплеєр, телевізор, планшет. Ви можете підключити до 5 пристроїв на один профіль. 

MEGOGO пропонує різні але дуже зручні варіанти переплати. Це дає вам можливість вибирати тариф, який відповідає вашим потребам і бюджету. Сервіс надає можливість  переглядати вміст у високій якості. Ви зможете переглядати різні телеканали, наприклад, Еспресо ТВ онлайн на сайті https://megogo.net/ і не тільки! 

vNDfnWmjcsh7Wu9Aqp6xuyeIA4I0R7ucYegKo9MkAWY9M-Y2Vgza3NJN6r2HrwLlhd1ZsXSK_ZnyszRtsdoIwOv6nMLyCEj9SgnPbGQ_18pT46xy4-BYXgyTomipdnc4YWWrQiBW4gpXfx8QXiVOg7c

Для чого потрібен профіль MEGOGO?

Для того, щоб використовувати всі можливості і переваги MEGOGO, потрібно зареєструватися і створити профіль. А після цього можна вказати свій псевдонім, номер телефону, дату народження, стать. Якщо ж ви авторизуєтеся через соціальні мережі, ці пункти заповнюються автоматично. Ви можете підписатися на повідомлення через електронну пошту. Ви будете отримувати всі актуальні новини про сервіс, а також новинки прокату. 

Вам буде доступна функція батьківського контролю, особливо вона актуальна для сімей, де є діти чи підлітки. Функція дозволяє обмежити перегляд певного контенту. Для активації потрібно встановити пін-код. Завдяки профілю ви можете керувати своїми підписками, покупками, відстежувати історію платежів. 9h-loPa4Y7L3m65bT_ExOlFxk6Zlpvnz3RiytIImh75x0q9psHxnqy1XwQ3rUVMrJmmaCuH2mnBOTGkYa9MFOT32tfgOr8sHfdGiM0JxybIYSlRTB4My5jhSL6YjTLqGZz6RCqxxroCEspGKT-d5DJo

Особливості підключення MEGOGO

З MEGOGO ви можете переглядати фільми чи телепрограми не тільки на телевізорі, а й смартфоні, планшеті. Щоб підключити MEGOGO до телевізора, потрібно лише зареєструватися через електронну пошту, мобільний телефон або за допомогою свого профілю на сайті. Для цього потрібно:

  1. Відкрити профіль застосунку, натиснути на кнопку «Вхід», а потім — «Підключити через сайт». Відтак має з’явитися код активації.
  2. Тепер потрібно зайти на сайт MEGOGO, зайти у свій профіль, вибрати вкладку «Мої пристрої» та ввести код активації.
  3. Синхронізація відбувається за кілька хвилин. Після підключення ви зможете насолоджуватися улюбленими програмами у відмінній якості! А якщо у вас виникнуть проблеми з підключенням, можна звернутися до служби підтримки абонентів за телефонами, вказаними на сайті сервісу.

 З MEGOGO переглядати онлайн телебачення не тільки просто, а й комфортно!


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 15)
Наступна новина: Прозора вторинна плівка: ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
fortressaroundyou - 20.10.23

Очень и очень неплохо!!!

аватар країна
MIGHTYMM - 20.10.23

Автор, а Ви в якому місті живете якщо не секрет?

аватар країна
ptwGT - 20.10.23

Сенкс. Цікаво, і взагалі корисний у Вас сайт

аватар країна
Daun_Suka - 20.10.23

Актуальна і свіжа інфа

аватар країна
sunboyonfire - 20.10.23

Мне не ясно.

аватар країна
Krovin - 20.10.23

думки здорові, але важко читати, не знаю чому.

аватар країна
Uleele555 - 20.10.23

Изумительно!

аватар країна
TheStiG98 - 20.10.23

Может Ваш сайт даже поднимется в выдаче за такой материал.

аватар країна
UhoVangoga - 20.10.23

Пора автору пам'ятник поставити за життя. Хто за?

аватар країна
red_blue - 20.10.23

А можно узнать, у вас дизайн сайта шаблонный? Тоже себе такой хочу…

аватар країна
Markel38 - 20.10.23

Привет! Предлагаю обмен постовыми с вашим блогом.