Програмний реєстратор розрахункових операцій Чекбокс: що це,як працює і як використовувати

Програмний реєстратор розрахункових операцій Чекбокс: що це,як працює і як використовувати

21.10.23 09:24 2 273

Реєстратор розрахункових операцій (РРО) - це фіскальний касовий апарат, який фіксує обіг готівкових і безготівкових коштів, він також займається обліком товарів, реєстрацією послуг, що надаються, а також розрахунковими операціями. Завдяки Checkbox бізнесу надається сучасний і вигідний варіант, який буде набагато спрощувати процес ведення бізнесу. Якщо ви готові почати роботу, клікайте на чекбокс вхід, заходите на сайт і використовуйте всі функції сервісу.

На кого розрахований Checkbox

  • Малий бізнес. Такий варіант підійде для тих, у кого невеликі продажі, тут є можливість надавати чеки від покупок через веб-сайт, мобільний додаток або чат-бот. Користувач може отримувати чеки на електронну пошту. Виходить, що завдяки Checkbox Каса завжди знаходитися під рукою. При підключенні чекбокс РРО певний час можна тестувати сервіс безкоштовно. Потім буде стягуватися абонплата, але її сума гранично мала.
  • Інтернет-магазини. Команда Checkbox надає API, який можна інтегрувати з уже створеними системами. Завдяки Чекбокс можна відправляти автоматично чек про оплату на пошту, користувачі можуть лише оплачувати товар при отриманні в інтернет-магазинах.
  • Середній і великий бізнес. Програма Checkbox швидко інтегрується з фронт-системою для безкоштовного переходу в РРО. Завдяки такій структурі трата на підтримку касових апаратів просто зникне.

Переваги Checkbox

Якщо розглядати класичні РРО і Checkbox, можна побачити багато відмінностей і переваг з боку Checkbox, наприклад:

  • Класичні РРО дорогі, потребують постійної заміни кожні 7 років, а Checkbox не має жодних витрат на придбання обладнання;
  • У класичних потрібно щомісяця платити за обслуговування інформаційні послуги, а в Checkbox операційні витрати найвигідніші;
  • У класичних потрібно вести самостійно звітність, книгу обліку, вручну контролювати зміни, а в Checkbox можна максимально просто управляти касами через внутрішні системи.

Крім того, переваг в Checkbox досить багато, завдяки йому можна незабаром позбутися неефективних касових апаратів і перейти на більш сучасні технології, що дозволяють спростити процес ведення бізнесу. Заходьте на чекбокс сайт і стаєте Користувачем сервісу. Великий плюс в тому, що чекбокс реєстрація гранично проста, а всі дані вам потім будуть доступні в особистому кабінеті my.checkbox і додатку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 13)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
adrammeleh - 21.10.23

Поразительно!

аватар країна
Buratozzz - 21.10.23

Откуда берете инфу для постов если не секрет?