Опалювальний сезон у Львові почався 4 дні тому,але його призупинили

Опалювальний сезон у Львові почався 4 дні тому,але його призупинили

24.10.23 15:26 9 360

Це відбулося через те, що останні дні спостерігається дуже тепла погода — температура повітря піднялася. Зокрема, на вихідні 21–22 жовтня прогнозували температуру вищу за 20 градусів. Про це повідомила Львівська міська рада, передає портал УКРІНФОРМ новини зі Львову.

Призупинення опалення необхідно для того, щоб запобігти перегрівам і нераціональному використанню газу — так пояснив ситуацію Орест Тимчишин, який наразі є директором департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

З наступного тижня планується відновити теплопостачання. Це також буде залежати від того, якою буде погода та чи буде температура повітря знижуватися. Офіційно, у Львові вже з 16 жовтня почався опалювальний сезон. Але більше 10-ти бюджетних установ, зокрема, лікарні та медичні заклади, отримували опалення і до цього, пишучи спеціальні листи-звернення. Читайте новин Львів сьогодні на УКРІНФОРМ, щоб бути в курсі всіх подій.

Раніше вже повідомлялося, що у Львові готувалися до опалювального сезону і підготували альтернативні системи опалення. Вони необхідні для того, щоб соціальні заклади, такі як лікарні, наприклад, могли працювати в нормальних умовах, використовуючи твердопаливні котли. В деяких закладах побудована подвійна або потрійна система дизель-генерації про всяк випадок. Також, близько 1500 багатоповерхівок мають пічки в укриттях і запаси дров. Про це читайте на порталі за посиланням https://www.ukrinform.ua/ в розділі останніх новин Львова.

Мер міста Андрій Садовий казав, що Львів входить в опалювальний сезон спокійно і без проблем. Також він заспокоїв, що місто повністю забезпечено резервними способами опалення. Тому що «хворі повинні бути в безпеці», зазначив мер. Він також сказав, що опрацьовуються різні варіанти, адже через війну люди можуть залишатися і без тепла, і без світла, а цього не можна допустити. 

Садовий розповів, що в місті є муніципальні та невеликі котельні, пічне опалення. Навіть у Ратуші багато кабінетів опалюються дровами, і влада міста поважає використання альтернатив в сучасних умовах. Він також зазначив, що всі пункти незламності мають все необхідне обладнання, тобто місто готове. Навіть якщо ситуація дестабілізується, у влади є протокол, як діяти в таких випадках.

Як буде розвиватися подальша ситуація з опаленням у місті, а також інші новини зі Львова сьогодні, читайте на офіційному українському порталі УКРІНФОРМ.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 18)
Попередня новина: Запчасти на Ауди (Audi) в ...
Наступна новина: Авто Volvo XC40: Детальний ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
KEermol - 24.10.23

Чтож, статья интересная. Давайте подисскутируем…

аватар країна
ogbuda - 24.10.23

просто афигенно!!!!))

аватар країна
almsscrm - 24.10.23

Прямо навіть не віриться

аватар країна
artem4a - 24.10.23

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
Tzuker - 24.10.23

Через деякий час Ваша стаття стане популярною. Запам'ятайте мої слова.

аватар країна
kolya616 - 24.10.23

Нормусь

аватар країна
gtwotp - 24.10.23

щось в цьому є, безумовно

аватар країна
AlBlvrk - 24.10.23

Гарний пост, двозначний ...

аватар країна
hotline_Moscow - 24.10.23

Спасибо за статью оказалась очень полезной.