5 знаменитостей,які завжди визначають нові модні тенденції

5 знаменитостей,які завжди визначають нові модні тенденції

27.10.23 14:14 0 401

Світлина Cleo Vermij на Unsplash

Коли хочеться бути «на стилі» й мати відповідний вигляд, немає нічого важливішого, ніж знайти нове джерело натхнення. На щастя для нас із вами, у світі сила-силенна бездоганно одягнених знаменитостей, які завжди готові вказати нам правильний напрям.

Незалежно від того, чи хочете ви вдягнутися офіційно, повсякденно, чи знайти правильний баланс і бути десь посередині, вам варто звертати увагу саме на відносини знаменитостей із великими брендами. Пропонуємо познайомитися із законодавцями моди, які ніколи не бояться виділятися з натовпу в гарному сенсі.

Кріштіану Роналду

Світлина @cristiano на instagram.com

Попри те, що один із найвидатніших гравців світового футболу має власний бренд спортивного та чоловічого одягу (CR7), варто придивитися до того, яким одягом він себе балує та який обирає. Він, здавалося б, має необмежені багатства і йому доступні будь-які примхи. Можливо саме через це він чітко відчуває, що завжди має бути бездоганно одягненим і доглянутим.

З огляду на Instagram Роналду, який б’є всі рекорди, основою його гардероба є речі від Louis Vuitton і Prada, і на те є вагома причина: обидва бренди пропонують чіткі й бездоганні лінії одягу, які підкреслюють його статуру і відповідають амбітній особисті, яку Кріштіану створив за стільки років неперевершеної гри.

Додайте до цього ремінь Hermès з фірмовою пряжкою і ви зрозумієте чим живе цей хлопець. А коли потрібно додати трохи вишуканості взуттю, він відкладає свої спонсорські «Nike» і звертається до брендів, на кшталт Givenchy або Alexander McQueen.

Тейлор Свіфт

Світлина @taylorswift на instagram.com

Завзяті музичні фанати скажуть, що коли Тейлор Свіфт виходить на сцену, про неї пишуть чи не всі ЗМІ. Під час свого останнього туру вона вже встигла всіх приголомшити вбраннями від Оскара де ла Рента та Ашиша Гупта, а також продемонструвати свою давню любов до Зухаїра Мурада та незрівнянних Ніколь і Феліції Кутюр.

Усе це здається дуже далеким від вбрання в стилі кантрі, якому вона віддавала перевагу, коли починала підкорювати сцену понад 10 років тому. Переосмислення можливостей та власного образу — це те, чому кожна знаменитість із цього переліку, безумовно, опанувала упродовж років, і Свіфт не є винятком. У найближчому майбутньому, безумовно, буде цікаво спостерігати за тим, як вона поєднує повсякденний стиль з елементами шикарних бальних суконь.

Гаррі Стайлз

Світлина @harrystyles на instagram.com

Якщо вже мова зайшла про переосмислення, ми не можемо оминути єдиного й неповторного Гаррі Стайлза. Коли він з’явився на сцені, як новий лідер гурту 1Direction (який згодом підкорив увесь світ), світ ще не знав, який вплив він матиме на світову моду.

У 2023 році його колекція татуювань, яка постійно зростає, і схильність до поєднання того, що колись було суто чоловічими чи жіночими модними аксесуарами, безумовно, викликає хвилю захоплення. Попутно він показав, що молоді чоловіки можуть задавати тон у виборі нового стилю без потреби виглядати надмірно мускулистими або обмеженими суто брутальним одягом.

Мало не щодня його можна побачити в повсякденному одязі — у фірмових джинсах «Molly Goddard», нових речах від «SS Daley», і навіть у рекламі «Gucci». Його стиль індивідуальний, еклектичний і дуже різноманітний, і саме тому всі мало не щодня чекають від нього чогось чудового й нового.

Кім Кардаш’ян

Світлина @kimkardashian на instagram.com

Королева з-поміж тих, хто впливає на суспільну думку, та провідна фігура всепереможного клану Кардаш’ян задає тон у світовій моді вже понад 15 років. Упродовж багатьох років про її тісні зв’язки з домом моди «Balenciaga» писали скрізь.

Вона також є прихильницею таких брендів, як Givenchy та Riccardo Tisci, у яких чимало разів демонструвала свою знамениту фігуру. Додайте до цього любов до концептуальних робіт (особливо ризикованих експериментів із латексом) і ви зрозумієте, що ця жінка любить експериментувати. Зрештою, чи можна було б досягти такого успіху без достатньої сміливості, аби суперечити нормам і робити речі зовсім не так, як натовп?

Девід Бекхем

Світлина @davidbeckham на instagram.com

Остання, але не менш важлива, це людина, яка переосмислила стиль більше, ніж будь-хто — Девід Бекхем. Його колишній стиль гарненького хлопчика подорослішав і постарів за ці роки та перетворився на ввічливого джентльмена з татуюваннями, якого любить увесь світ.

Він закінчив грати років десять тому, тож зараз його часто можна побачити в простому джемпері та штанах Incotex в тон. Він також є великим шанувальником і одним із перших прихильників бренду «Percival» Крістофера Гоува, де активно використовуються поло. Той факт, що знаменитості, разом зі Скелею, відтоді його наслідують, віддаючи перевагу цій марці для виступів у ЗМІ та Instagram, красномовно свідчить про вплив Бекхема на світові тенденції чоловічої моди.

Найновіші тенденції враховують не лише у світі моди. Стрімінгові вечірки випереджають групові походи в кіно; повторне використання меблів набирає дедалі більшої популярності, адже йому віддають перевагу проти купівлі нової; гра в онлайн-казино є альтернативою грі наживо — ось лише кілька прикладів таких тенденцій.

Через любов до моди можна розкрити власний творчий потенціал і побачити інші можливості, які дадуть вам змогу досягти суттєвих успіхів у житті. Зрештою, мода — це не лише те, який ви маєте вигляд та що вдягаєте, а й те, як ви живете та розвиваєтеся, як особистість.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 18)
Попередня новина: Выбор технологии и этапы ...
Наступна новина: Переваги якісних ...

КОМЕНТАРІ