У Рівному викрили закладчика,який збував психотропи гуртовими партіями

У Рівному викрили закладчика,який збував психотропи гуртовими партіями

28.10.23 08:52 0 151
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури жителю Рівненського району повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті особливо небезпечних психотропних речовин, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, наркобізнесом займався 20-річний чоловік, який налагодив збут психотропних речовин Альфа-PVP великими партіями шляхом так званих «мастер-кладів». Правоохоронці викрили 3 таких закладки, фото яких були в телефоні чоловіка.

В ході проведення обшуку за місцем проживання фігуранта виявлено та вилучено близько 1,5 кг заборонених речовин, розфасованих та підготовлених для реалізації. Йдеться, зокрема, про галюциногенні гриби, Альфа-PVP та канабіс. Орієнтовна вартість вилученого – майже 2 млн грн.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому вже повідомлено про підозру, наразі вирішується питання обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також призначено ряд необхідних експертиз.

Досудове розслідування здійснює СВ Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області, за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років, з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ