Міський голова Сергій Надал привітав тернопільських автомобілістів і дорожників напередодні професійного свята

Міський голова Сергій Надал привітав тернопільських автомобілістів і дорожників напередодні професійного свята

28.10.23 08:37 0 167
Напередодні Дня автомобіліста та дорожника, який щорічно відзначають в останню неділю жовтня, у Тернополі в Українському Домі відбулися урочисті заходи.

Міський голова Сергій Надал привітав працівників комунальних підприємств Тернополя, які займаються пасажирськими перевезеннями, ремонтом, обслуговуванням доріг та автомобільного транспорту, водіїв, інженерно-технічних працівників та керівників автотранспортних підприємств Тернополя.

«Завдяки вашій праці, навіть в умовах повномасштабного московського вторгнення, у Тернополі є повноцінний громадський транспорт, продовжують діяти соціальні тарифи на перевезення, - зазначає Сергій Надал. – Щиро вклоняюся мужності та героїзму тернопільських водіїв та дорожників, які замінили мирну роботу на службу у Збройних силах України чи стали водіями-волонтерами. Кожен з Вас на своєму місці наближає нашу спільну Перемогу. Вами пишається Тернопіль. Вами пишається Україна».

З нагоди свята міський голова вручив 18 подяк, чотири цінних подарунки (наручні годинники) та шість Нагородних знаків представникам автомобільних та дорожніх підприємств Тернопільської громади.

Більше фото з нагородження у розділі «Галерея».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ще 45 саджанців квітучої ...
Наступна новина: У Рівному викрили ...

КОМЕНТАРІ