У Рівненській області підозрюваного у збуті психотропів суд відправив до слідчого ізолятора

У Рівненській області підозрюваного у збуті психотропів суд відправив до слідчого ізолятора

08.11.23 14:12 6 136
За принципової позиції прокурорів Здолбунівської окружної прокуратури Гощанським районним судом жителю Рівненського району, якого підозрюють у збуті психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України) обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У полі зору правоохоронців 38-річний чоловік перебував давно. Ще наприкінці серпня він збув особі дозу метамфетаміну за 2000 гривень. А 1 листопада правоохоронці провели у наркоторговця другу оперативну закупку, у ході якої він збув психотропів вже на 3000 гривень.

Під час санкціонованого обшуку вдома у зловмисника виявили та вилучили кристалічну речовину, схожу на наркотичну, пристрої для вживання наркотиків та 13 тисяч гривень, серед яких і купюри, отримані ним під час закупки.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України, помістили до ізолятора тимчасового тримання та оголосили про підозру.

На підставі зібраних доказів суд застосував до підозрюваного запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою із правом внесення 207 тис. 120 грн застави, у разі внесення якої чоловік носитиме електронний засіб контролю.

Оперативний супровід у зазначеному кримінальному провадженні здійснюється СКП ВП №7 (м. Корець) Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області, досудове розслідування слідчою групою у складі слідчих СВ №5 та СВ №7 Рівненського РУП ГУНП в Рівненської області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному за розбещення ...
Наступна новина: Тернополянка Олександра ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Synthetic - 08.11.23

Про що глаголят всі ці люди в коментах?

аватар країна
InstaTrend - 08.11.23

Читаешь это и думаешь...

аватар країна
Sandyeee - 08.11.23

Короче, дело к ночи. После статьи реально разморило… Пошел спать.

аватар країна
Dangerobey - 08.11.23

Хороша стаття, дізнався багато нового!)

аватар країна
eaglesias - 08.11.23

автору спасибі за пост !!

аватар країна
lehakarel - 08.11.23

И правда креатив…супер!