Рівненщина: у Вараському районі вилучено майже 100 «кубів» незаконно зрізаної деревини

Рівненщина: у Вараському районі вилучено майже 100 «кубів» незаконно зрізаної деревини

14.11.23 08:06 0 122
За процесуального керівництва Вараської окружної прокуратури, в межах кримінальних проваджень за фактами незаконної порубки лісу, а також зберігання та перевезення деревини без документів, що підтверджують законність її походження (ст. 246 КК України) виявлено та вилучено майже 100 куб.м. незаконно зрізаної лісопродукції.

Так, впродовж кількох останніх днів на території Вараського району правоохоронці зафіксували 8 випадків порушення законодавства у лісовій сфері. Зокрема, викривали «чорних лісорубів» безпосередньо на місці злочину та під час перевезення деревини без документів.

В ході слідчих дій, вилучено деревину, бензопили як знаряддя вчинення злочину, а також 8 тракторів та автомобіль, якими перевозили «ліс». За результатами розгляду клопотань прокурорів, судами частково накладено арешт на зазначене майно, решта перебувають на розгляді.

Наразі проводяться необхідні слідчі дії щодо визначення розміру шкоди, викликаної незаконною порубкою дерев та виявлення осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень і тих, хто, ймовірно, покриває їх незаконну діяльність.

Досудове розслідування проводять територіальні відділи поліції за процесуального керівництва Вараської окружної прокуратури.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Значение сдачи черных и ...
Наступна новина: В Тернополі головою ...

КОМЕНТАРІ