12 пунктів масового проживання мешканців на випадок блекауту розгорнуті у закладах освіти Тернополя

12 пунктів масового проживання мешканців на випадок блекауту розгорнуті у закладах освіти Тернополя

14.11.23 08:37 0 129
Цього тижня міський голова Сергій Надал разом з відповідальними структурами оглянули ще один пункт масового проживання населення, що розміщений у центральній частині Тернополя – загальноосвітній школі №4.

Цей пункт у випадку критичної ситуації, коли буде відсутнє тепло, вода, електроенергія та газ, зможе надати тимчасовий прихисток мешканцям нашого міста.

У випадку надзвичайної ситуації школа припиняє працювати та стає пунктом масового проживання населення. Цей заклад забезпечений усім необхідним: є резервне живлення, польова кухня, вода, санвузол, пічки-буржуйки, спальні мішки, каримати, старлінки, дрова, вогнегасники, побутова хімія, засоби дезінфекції, аптечки тощо.

Окрім того, для мешканців будинку на вул. Юліуша Словацького, 8 провели навчання щодо послідовності дій, як потрібно поводитись у випадку надзвичайної ситуації. Відпрацювали також алгоритм дій для управителів та голів ОСББ з метою збереження внутрішньобудинкових мереж.

До слова, загалом на базі міських освітніх закладів розгорнуто 12 пунктів масового проживання мешканців у випадку, коли буде відсутня подача електроенергії, централізованого тепла, водопостачання та газу.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ