В Тернополі додаткова угода,укладена управлінням ЖКГ,спрямована на завершення робіт на прибудинкових територіях

В Тернополі додаткова угода,укладена управлінням ЖКГ,спрямована на завершення робіт на прибудинкових територіях

18.11.23 12:34 0 155
Останнім часом у ЗМІ поширюється недостовірна інформація щодо значних обсягів влаштування фігурними елементами мощення об’єктів благоустрою в м.Тернополі. Особливу увагу було направлено на технічні висновки робочої групи від 10.10.23р. щодо необхідності виконання додаткових робіт з впорядкування прибудинкових територій та міжквартальних проїздів.

Справа в тому, що враховуючи численні звернення мешканців та управителів житлових будинків, створилась нагальна потреба у додаткових аналогічних послугах, яка виникла непередбачувано в процесі надання послуг, які відображені в акті робочої групи.

У переліку необхідних об’ємів виконання до договору із ТМШРБП «Міськшляхрембуд» зазначено весь необхідний комплекс робіт для відновлення зруйнованого покриття прибудинкових територій. Потрібно зазначити, що у передбачених договором прибудинкових територіях та міжквартальних проїздів левову частку займають роботи з асфальтування, заміни інженерних мереж, ремонту аварійних колодязів, тощо.

Елементи мощення влаштовуються виключно на тротуарах для забезпечення максимальної зручності для руху пішоходів з врахуванням безбар’єрності. Це можна спостерігати на таких об’єктах як просп. Злуки,13 – 19, вул. Василя Симоненка,5, вул. Василя Симоненка,4

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Оплатити за паркування ...

КОМЕНТАРІ