В Тернополі міський голова Сергій Надал привітав з професійним святом працівників радіо,телебачення та зв’язку

В Тернополі міський голова Сергій Надал привітав з професійним святом працівників радіо,телебачення та зв’язку

18.11.23 14:00 0 198
Щорічно 16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення та зв'язку. З професійним святом усіх причетних до цієї сфери урочисто привітав міський голова Сергій Надал і нагородив представників цієї галузі подяками і подарунками.

«Вітаю всіх тернопільських журналістів, редакторів, режисерів, операторів, спеціалістів з роботи у соціальних мережах, зв’язківців, технічних працівників з професійним святом. Щиро дякую медійникам та зв’язківцям, які взяли до рук зброю. Дякую справжній волонтерській армії журналістів. Ви робите надзвичайно важливу справу для нашої спільної перемоги, - відзначає Сергій Надал. - Завдяки Вашій роботі, Україні вдається вистояти не лише в гарячій війні на передовій, а й в інформаційній війні з росією. Саме українські журналісти показали всьому світу звірства окупантів у Бучі, Лимані, Маріуполі, Волновасі. Донесли до західного суспільства правду про успіхи українського війська».

Міський голова побажав працівникам радіомовлення, телебачення і зв’язку міцного здоров’я, професійного та кар’єрного росту, нових цікавих проектів, надійного матеріального забезпечення, вдячних глядачів та Божого благословення.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині завдяки ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ