20 листопада у Тернополі відбудуться фінальні змагання спортивно-патріотичного фестивалю «Ігри патріотів – 2023»

20 листопада у Тернополі відбудуться фінальні змагання спортивно-патріотичного фестивалю «Ігри патріотів – 2023»

18.11.23 13:37 0 188
20 листопада у Тернополі відбудуться фінальні змагання спортивно-патріотичного фестивалю "Ігри патріотів - 2023" за участю команд школярів переможців відбіркових змагань. Фестиваль розпочнеться о 14:00 год за адресою вул. Братів Бойчуків, 4 (приміщення ФОК КДЮСШ з ігрових видів спорту).

Цього року у фестивалі приймає участь близько 200 учнів тернопільських шкіл та навчально-виховних комплексів, що об'єднують початкову школу та дитячий садок.

У фінал проходить вісім команд з чотирьох мікрорайонів Тернополя (Східний, Сонячний, Центр і Дружба), які змагаються за І, ІІ, ІІІ місця переможців спортивно-патріотичного фестивалю «Ігри патріотів – 2023».

В програмі фестивалю 2023 року включено представлення команди з восьми чоловік, спортивні естафети, цікава вікторина з питаннями про Україну. Усі відбіркові етапи пройшли у спортивній залі ТЗОШ №26 - 13 та 15 листопада.

Усі учасники змагань отримають подарунки від партнерів, переможці - медалі, командний кубок та подарунки.

Організатори: управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради та Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення. Телефон для довідки: 098-093-42-54 (Вікторія)

Довідка. Спортивно-патріотичний фестиваль «Ігри патріотів» проводиться щорічно з 2015 року серед закладів загальної середньої освіти м. Тернополя.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У рівненського ...
Наступна новина: На Рівненщині завдяки ...

КОМЕНТАРІ