Як вибрати осушувач для дому?

Як вибрати осушувач для дому?

22.11.23 13:48 0 163

Шукаєте рішення проти вогкості чи цвілі у вашому домі? Ця стаття допоможе вам дізнатися, як вибрати осушувач повітря – економічно ефективне рішення з миттєвими результатами для будинків, які страждають від надлишку вологи, вологого повітря та проблем із сирістю чи цвіллю. Ну а придбати його за доступною ціною ви можете в інтернет-магазині https://osushuvachi.ua/pobutovi-osushuvachi-povitrya-dlya-kvartyr/.

Що таке осушувач повітря?

Перше, що вам потрібно, це лише коротка інформація про те, що робить осушувач повітря. Це допоможе вам вибрати найкращий тип осушувача для вашого дому та вашого способу життя. Осушувачі призначені для видалення вологи з повітря. Існує два типи осушувачів повітря: холодоагентні осушувачі та адсорбційні осушувачі. Найпоширенішими типами є осушувачі повітря з холодоагентом або конденсатором. Вони втягують повітря, яке потім проходить над холодними котушками. Коли повітря торкається котушок, надлишок вологи в повітрі конденсується, і краплі води потрапляють у вбудований резервуар для води. Ви також можете придбати дренажні осушувачі повітря, у яких ви можете приєднати дренажну трубу до осушувача та поставити її в раковину або дренаж, щоб ви могли підтримувати роботу пристрою без необхідності спорожняти бак.

Як вибрати осушувач повітря?

Сучасні осушувачі повітря розроблені, щоб вписуватися у ваш будинок. Головні поради щодо вибору осушувача повітря для вашого будинку:

Знайте, навіщо вам потрібен осушувач

Є кілька способів швидко видалити вологу з повітря у вашому домі, перш ніж інвестувати в осушувач. Часто ця вологість виникає через недостатню вентиляцію у вашому домі. Тому переконайтеся, що ви використовуєте витяжні вентилятори у ванній кімнаті та на кухні, відкривайте вікна, щоб випустити вологе повітря, уникайте сушіння білизни в приміщенні, якщо це можливо, і перевіряйте, чи прилади, такі як душ, пральні та сушильні машини, зливають належним чином.

Вирішіть, який тип осушувача вам потрібен

Як ми вже говорили вище, існує два основних типи осушувачів. Найчастіше використовується холодоагентний осушувач, але домовласники також вибирають версію з осушувачем, яка пропускає повітря поверх матеріалу, який поглинає вологу. Осушувачі повітря часто вибирають люди, які мають прохолодніші будинки, тому потребують менше видалення вологи з повітря. Вони також часто тихіші, оскільки не мають холодного змійовика. Якщо у вас вдома тепло і у вас є проблеми з конденсатом і цвіллю, ми рекомендуємо модель з холодоагентом.

Осушувач якого розміру ви можете собі дозволити?

Осушувачі дешевші, ніж ви думаєте, щоб купити та використовувати. Ціни зазвичай залежать від розміру осушувача, і це залежить від того, скільки води він може отримати за певний період часу. Осушувачі постачаються з резервуарами для води різних розмірів, які підходять для різних розмірів кімнат у вашому домі. Наприклад, модельний ряд осушувачів Meaco для дому починається з резервуару для води об’ємом 8 літрів і досягає 25 літрів. Це дає домовласникам великий вибір щодо розміру та бюджету.

Портативні чи стаціонарні осушувачі?

Якщо у вас є проблеми з рівнем вологості в певній кімнаті вашого дому, вам може знадобитися більший блок, який розміститься в цій кімнаті. Однак якщо у вашому домі загалом висока вологість, вам слід вибрати портативний осушувач повітря, який легко переносити з кімнати в кімнату. Переконайтеся, що ви дивитесь на портативність осушувачів, які ви розглядаєте, щоб отримати максимальну віддачу від своїх інвестицій.

Обов’язкові функції

Бажаєте встановити таймер на осушувачі повітря? Чи було б корисно мати пристрій, який автоматично вимикається, щоб він був енергоефективним? Бажаєте встановити цільові рівні вологості, щоб ваш пристрій добре працював на вас? Знайдіть час, щоб перевірити різні функції, доступні для типів осушувачів, які ви розглядаєте, щоб він міг робити все, що вам потрібно.

Чи покращує осушувач якість повітря?

Деякі осушувачі містять фільтри HEPA, які допомагають очищати повітря. Це особливо важливо, якщо у вашому домі є хтось, хто страждає на алергію або схильний до астми. Перевірте, чи осушувач, який ви розглядаєте, також покращує якість повітря у вашому домі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 20)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: До бюджету Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ