10 кращих медіа про новини Івано-Франківщини

10 кращих медіа про новини Івано-Франківщини

23.11.23 12:18 2 249

Лайфстайл Прикарпаття, розвиток туризму, погодні умови, кращі курортні містечка й визначні місця, збереження природних ресурсів, новини війни, проблеми та розвиток міста, допомога військовим, благодійні події, культурні й соціальні заходи — про усе це пишуть локальні медіа Івано-Франківщини.

Спеціалісти контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO склали рейтинг десяти найпопулярніших медіа про новини Івано-Франківської області на основі даних статистики з сервісу SimilarWeb та власного каталогу, який містить понад 100 тис. ЗМІ зі всього світу. Основний критерій відбору — кількість переглядів сторінок за дев’ять місяців 2023 року. 


Очолив рейтинг УкрЗахідІнформ (uzinform.com.ua), який за перші дев’ять місяців поточного року зібрав 15 млн переглядів. Окрім новин про Івано-Франківщину, тут публікуються новини про інші регіони, всієї України та світу. 

На другому місці опинився сайт порталу Курс – Івано-Франківськ kurs.if.ua з 5,1 млн переглядів. Це медіа пише про останні новини Прикарпаття,  політичні, соціальні, культурні новини області. 

Третє місце посів вебресурс видання Галка.іф (galka.if.ua), яке відвідали за вказаний період понад 5 млн разів. У цьому медіа можна прочитати новини про Івано-Франківськ та його мешканців, життя та новини регіону. 

На четвертому місці з 3,3 млн переглядів опинився сайт Фіртка (firtka.if.ua).  Медіа публікує новини в окремих рубриках: їжа, люди, наука, культура, туризм, духовне.

П’яте місце за медіа Вікна (vikna.if.ua), яке зібрало 3 млн переглядів за дев’ять місяців 2023 року. Цей сайт публікує культурні, політичні, економічні, соціальні новини про місто Калуш та Івано-Франківщину. 

Наступні учасники десятки:

  • Галицький Кореспондент (gk-press.if.ua) — 2,8 млн переглядів;
  • Інформатор Коломия (kl.informator.ua) — 1,9 млн переглядів;
  • UA Modna (uamodna.com) — 1,49 млн переглядів;
  • Місто (mi100.info) — 1,38 млн переглядів;
  • Правда іф (pravda.if.ua) — 1,3 млн переглядів.

*Дослідження проводилося на основі сайтів з каталогу PRNEWS.IO. Статистика відвідуваності ґрунтується на аналітиці SimilarWeb. Період — з 1 січня до 30 вересня 2023 року. 


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 17)
Попередня новина: Тепловізори HikMicro: ...
Наступна новина: Доставка штучних ялинок з ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
madmax52 - 23.11.23

хороша ідея.

аватар країна
datfcknadam - 23.11.23

Через некоторое время Ваша статья станет популярной. Запомните мои слова.