Довірте монтаж складної техніки досвідченим фахівцям

Довірте монтаж складної техніки досвідченим фахівцям

30.11.23 15:05 1 276

Нині автоматизація на підприємстві розглядається не як розкіш, а як нагальна необхідність. Адже якщо цього не зробите ви, то цим скористуються конкуренти. Головне завдання автоматизації полягає в тому, щоб спростити всі процеси, які пов’язані з діяльністю компанії. Йдеться не лише про виробництво або надання послуг, але й про облік, охорону праці, заробітну плату, внутрішню та зовнішню комунікацію та інше. Інновації знижують витрату підприємства, водночас підвищують дохід.

До кого звернутися

Автоматизація підприємства втілюється виключно за участі професіоналів. Повний комплекс послуг із цього напряму ви маєте змогу отримати в компанії S-Engineering. Вона набула статусу надійного EPC-контрактора, працює в таких галузях, як-от:

  • автоматизація різногалузевих підприємств;
  • виробництво обладнання для електротехнічних мереж;
  • технологічне переоснащення, реконструкції на підприємствах.

Головною перевагою компанії є те, що вона має повний цикл виробництва. Отже, усі роботи з автоматизації виконуються під ключ. Серед них:

  • розробка проєктної документації; 
  • дослідницькі роботи: геодезичні, геологічні, інженерні;
  • аудит підприємств, який здійснюється з метою отримання повної інформації про компанію-клієнта.

Фахівці департаменту програмування здійснюють розробку програмного забезпечення, і головне, виготовлення обладнання. Для цього використовується завод. Також професіонали S-Engineering здійснюють монтаж промислового обладнання, його підключення до мережі, після чого виконують пусконалагоджувальні роботи.

Підтримка професіоналів до ваших послуг

Впровадження системи автоматизації на підприємстві є відповідальним і комплексним процесом. Монтаж промислового обладнання потребує навичок і знань, а фахівці, які його здійснюють, повинні мати відповідні дозволи на проведення робіт. Саме тому компаніям, які прагнуть до технічного вдосконалення, варто скористатися послугами саме S-Engineering, адже в неї багатий досвід у монтажі:

  • кабельних трас;
  • систем освітлення;
  • розподільних пристроїв силового керування автоматизації.

Вони також здійснюють ретрофіт щитового обладнання, і це далеко не повний перелік завдань, які входять до їхньої компетенції. Ви також маєте змогу замовити шеф-монтажні роботи. У компанії здійснюється багаторівневий контроль усіх процесів. Зокрема, правильність монтажу перевіряється на етапі пусконалагоджувальних робіт.

Під час їхнього проведення тестується напруга в мережі, робота датчиків тощо. Відбувається випробування як окремого обладнання, так і в комплексі. Згодом, під контролем інженера, система виводиться на проєктні потужності. Щоб ефективно експлуатувати обладнання, проводиться навчання персоналу. Пройшовши його, відповідальні працівники компанії-замовника матимуть змогу оперативно реагувати на критичні ситуації. Водночас фахівці S-Engineering на постійній основі здійснюватимуть сервісне обслуговування обладнання з метою запобігання передчасному виходу з ладу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 17)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Gsergg - 30.11.23

смени название домена