Чим зайняти себе в дорозі?

Чим зайняти себе в дорозі?

01.12.23 18:21 0 338

Якщо вам належить тривала дорога автомобілем, поїздом або автобусом, дивитися у вікно і вивчати околиці ви не зможете весь шлях. А як зробити так, щоб дорога була не дуже одноманітною і стомлюючої? Ми запропонуємо різні варіанти ідей, які допоможуть цікаво провести час в дорозі як дорослому, так і дитині. Перший лайфхак-встановлюйте гонки на Андроїд на сайті https://android-station.ru/gonki. Величезний вибір захоплюючих ігор дозволить знайти захоплення за інтересами. А захоплюючі змагання не дадуть вам занудьгувати. Більше цікавих ідей далі в нашому огляді.

Караоке-баттл

Напевно ви бачили хоча б один епізод «Carpool Karaoke» — розважального шоу коміка Джеймса Кордена. Його суть в тому, що герої їдуть в машині і затягують улюблені пісні під автомагнітолу. Спробуйте так само: виберіть пісню і зніміть її виконання, направивши відеореєстратор в салон. Це може бути весело — головне не відволікайте водія!

Вивчайте нову мову

Якщо ви подорожуєте на самоті, то в дорозі цілком можете підтягнути іноземну мову. Почніть описувати все, що зустрічається на шляху: Тротуари, дерева, пам'ятники, велосипедистів. Згадайте, як ці слова звучать іншою мовою, і складіть з їх використанням коротку історію. А якщо придумувати нічого не хочеться, можна зробити аудіовправи або просто слухати пісні і намагатися розібрати слова. 

Подивитися відео, послухати подкаст або аудіокнигу

В дорозі можна подивитися фільм, який ви давно відкладали, послухати цілу книгу або серію подкастів (наприклад, детективних). Підбирайте контент не тільки під настрій, але і в залежності від того, куди ви їдете. Дізнайтеся більше про місце призначення або надихайтеся історіями інших мандрівників.

Зайнятися рукоділлям

В дорозі можна в'язати, вишивати хрестиком, плести браслети і макраме. За довгу поїздку в поїзді можна зв'язати пару шкарпеток або шапку.

Працювати

Якщо ви не водій, то в дорозі можете теж працювати. Візьміть з собою необхідну документацію і виконайте якісь майбутні справи заздалегідь. Напишіть ділові листи. Фрілансери взагалі дуже часто працюють в поїздах або електричках, це здорово економить час. А ще ви можете скористатися чудовою можливістю почистити всі архіви і організувати робочий стіл. Видалити непотрібні папки, файли, відеозаписи та музичні альбоми, систематизувати і підписати необхідне.

Висновки

Маємо надію, що тепер ви знаєте, що ви будете робити під-час вашої наступної поїздки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 30)

КОМЕНТАРІ