Міський голова Тернополя Сергій Надал взяв участь XVII Українському муніципальному форумі

Міський голова Тернополя Сергій Надал взяв участь XVII Українському муніципальному форумі

07.12.23 10:37 0 237
Цими днями у Києві проходить XVII Український муніципальний форум «Децентралізація, прозоре врядування та єдність - основа відновлення України», участь в якому беруть представники майже 400 громад, органів державної влади, міжнародних інституцій, європейських муніципалітетів, дипломатичних представництв та ЗМІ.

Міський голова Тернополя Сергій Надал також долучився до цього заходу та представив учасникам кращі практики, які реалізовані у місті під час повномасштабного вторгнення.

«Минулоріч українські міста переживали довготривалі відключення електроенергії, коли ворог наносив ракетні удари по об’єктах критичної інфраструктури. Ми готували пункти незламності і приміщення для тривалого проживання населення , але постала проблема про подачу тепла до будівель, - розповідає Сергій Надал. - У місті разом з фахівцями теплових мереж було прийняте рішення про об’єднання мереж в єдину систему подачі тепла і гарячої води. У випадку критичної ситуації або виходу з ладу однієї з котелень, на цей мікрорайон буде подаватись тепло за рахунок котельні з іншого мікрорайону».

Участь у форумі також взяли: Кунінорі Мацуда - Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні, Голова групи послів країн G7, Катаріна Матернова - Посол Європейського Союзу в Україні, Мачей Янчак - Голова Офісу Ради Європи в Україні, Юлія Свириденко - Перший Віце-прем’єр-міністр України - Міністр економіки України, Бастіан Файгель - Директор Програми «U-LEAD з Європою».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Епідситуація із ...

КОМЕНТАРІ