До очищення вулиць Тернопільської громади від снігу та ожеледиці було задіяно 15 одиниць спецтехніки

До очищення вулиць Тернопільської громади від снігу та ожеледиці було задіяно 15 одиниць спецтехніки

07.12.23 09:31 0 188
В ніч з 3 на 4 грудня на території Тернопільської громади, враховуючи опади у вигляді дощу, що випали напередодні та нічні морози, працювала спецтехніка задля очищення тротуарів та доріг від снігу і ожеледиці.

Спеціалізована техніка підрядної організації ТзОВ «Техно-Буд-Центр» працювала у центральній частині міста та мікрорайоні Новий Світ, масивах «Сонячний» і «Східний», Промисловому районі і районі Старого Парку, Березовиці, Кутківцях, Пронятині, а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади.

Зокрема, 12 одиниць техніки проводили механізоване посипання проїзних частин та обробку доріг соляною ропою. Також виконувалося механізоване посипання і прогортання тротуарів тракторами з навісним обладнанням.

У мікрорайоні «Дружба» працювало, цієї ночі, три одиниці спецтехінки ТМШРБ «Міськшляхрембуд». Зокрема, проведено механізоване посипання піскорозкидачами пішохідних ділянок дороги.

За прибирання прибудинкових територій і міжквартальних проїздів відповідальні управителі житлового фонду в місті. Тож звертаємося до представників управительських компаній та ОСББ з проханням забезпечити належне очищення дворів і проі?здів.

До слова, контроль за належним утриманням взимку дворів, міжквартальних проїздів, доріг та прилеглих територій до об’єктів господарювання здійснює муніципальна інспекція Тернопільської міської ради. Тож фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером – 067 447 32 78.

Дізнатись, яка саме компанія чи ОСББ відповідальні за зимове утримання того чи іншого двору або проїзду у Тернополі, можна, переглянувши Інтерактивну карту прибирання міста у зимовий період (карта постійно оновлюється).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Оновлено дані Реєстру ...

КОМЕНТАРІ