В Тернополі міський голова Сергій Надал привітав працівників органів місцевого самоврядування з нагоди професійного свята

В Тернополі міський голова Сергій Надал привітав працівників органів місцевого самоврядування з нагоди професійного свята

10.12.23 08:28 0 115
7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. З нагоди свята в Українському Домі відбулися урочисті заходи. Міський голова Тернополя Сергій Надал нагородив працівників органів місцевого самоврядування подяками, цінними подарунками та Нагородними знаками.

«Чимало представників місцевого самоврядування зі зброєю у руках захищають Україну. Багато Героїв загинуло. Їх імена вписані в новітню історію України. У цей день, ми ще раз вшановуємо їх пам'ять, дякуємо за героїзм та звитягу, - відзначає Сергій Надал. - Вдячний працівникам місцевого самоврядування, які працюють в тилу. Працівники не лише виконують свої професійні обов’язки, а й допомагають фронту та вимушеним переселенцям, спрямовують особисті кошти на купівлю автомобілів, озброєння та засобів захисту для наших захисників. Дякую усім за співпрацю, бажаю професійного росту та зуміти допомоги якомога більшій кількості людей».

Почесними відзнаками міського голови також було відзначено працівників Тернопільської міської ради, які перебувають у лавах Збройних сил України, нагороди військовим буде передано згодом.

Більше фото з нагородження можна переглянути у розділі «Галерея».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Для військових частин ...

КОМЕНТАРІ