В Тернополі з нагоди Дня святого Миколая понад 6000 дітей відвідали казково-новорічні вистави та отримали солодкі подарунки

В Тернополі з нагоди Дня святого Миколая понад 6000 дітей відвідали казково-новорічні вистави та отримали солодкі подарунки

10.12.23 09:08 0 164
Цього тижня для юних тернополян та гостей нашого міста з нагоди Дня святого Миколая у палаці культури «Березіль» ім. Леся Курбаса організували показ казково-новорічних вистав. Упродовж декількох днів святкові концерти переглянули та отримали солодкі подарунки понад 6000 дітей.

«Доброю традицією у нашому місті стало проведення новорічно-різдвяних вистав для юних тернополян та гостей нашої громади з нагоди Дня святого Миколая. Цього року святкові вистави у місті розпочалися 4 грудня. Організували їх вихованці наших комунальних закладів, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Відвідали вистави та отримали солодкі подарунки діти наших захисників та Героїв, діти з багатодітних сімей, діти з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах та діти з-поміж внутрішньо переміщених осіб, для яких Тернопіль став домівкою. Дякуємо усім, хто долучився до проведення та організації цих заходів».

Нагадаємо, напередодні дня Святого Миколая міський голова Сергій Надал завітав на «Фабрику Святого Миколая» у Тернополі та передав пакунки для юних тернополян.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Тернополі відбувся Форум ...

КОМЕНТАРІ