15 одиниць спецтехніки працювало у Тернопільській громаді в ніч з 11 на 12 грудня

15 одиниць спецтехніки працювало у Тернопільській громаді в ніч з 11 на 12 грудня

14.12.23 11:10 0 126
Зважаючи на прогноз погоди щодо погіршення погодних умов, а саме опадів у вигляді дощу та мінусові температури, спецтехніка розпочала працювати у нічну пору доби задля попередження утворення льодової кірки на дорога та тротуарах.

До утримання вулично-дорожньої мережі було залучено 15 одиниць спеціалізованої техніки, яка працювали у Тернопільській громаді.

Вісім одиниць техніки ТзОВ «Техно-Буд-Центр» виконували механізоване посипання доріг. Ще чотири одиниці спецтехніки здійснювали посипання тротуарів і пішохідних зон тракторами з навісним обладнанням у центральній частині міста та на вул.Торговиця, вул. Андрея Шептицького, вул.Микулинецькій, вул.Володимира Великого, вул.Василя Симоненка, вул.Полковника Морозенка, вул.Київській, вул. Василя Стуса, вул. Романа Купчинського, вул. Сергія Корольова.

Три одиниці спецтранспорту ТМШРБ «Міськшляхрембуд» проводили механізоване посипання проїзних частин у мікрорайоні «Дружба».

За прибирання прибудинкових територій і міжквартальних проїздів відповідальні управителі житлового фонду в місті. Тож звертаємося до представників управительських компаній та ОСББ з проханням забезпечити належне очищення дворів і проі?здів.

Фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером – 067 447 32 78.

Просимо тернополян зберігати пильність та бути обережними на пішохідних переходах.

Пам’ятайте, під час ожеледиці гальмівний шлях автомобіля збільшується.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відкрили ...
Наступна новина: В Тернополі через збої в ...

КОМЕНТАРІ