Цієї ночі 22 одиниці снігоочисної техніки працювали на магістральних вулицях,спусках та перехрестях Тернопільської громади

Цієї ночі 22 одиниці снігоочисної техніки працювали на магістральних вулицях,спусках та перехрестях Тернопільської громади

14.12.23 09:25 0 85
З метою належного утримання вулично-дорожньої мережі міста вночі 10 грудня та зранку 11 грудня на вулицях Тернопільської громади працювала спеціалізована техніка, яка проводила снігоочисні та протиожеледні заходи.

Так, 22 одиниці снігоочисної техніки у різних мікрорайонах міста проводили механізоване посипання проїзних частин, підмітання щітками тротуарів, посипання тротуарів та пішохідних зон тракторами з навісним обладнанням, посипання широких тротуарів, зупинок громадського транспорту піскорозкидачем.

Разом з тим у місті працюють і дорожні працівники, які проводять ручне посипання пішохідних переходів, завужених ділянок тротуарів, вулиць зі значним ухилом, зупинок громадського транспорту та інших важкодоступних для спецтехніки ділянок.

Проводиться робота з прибирання снігу і силами балансоутримувачів/ управителів житлового фонду міста, власників приватних домоволодінь, магазинів, установ і підприємств на закріплених за ними територіями.

Додамо, контроль за належним утриманням взимку дворів, міжквартальних проїздів, доріг та прилеглих територій до об’єктів господарювання здійснює муніципальна інспекція Тернопільської міської ради. Тож фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером – 067 447 32 78.

Дізнатись, яка саме компанія чи ОСББ відповідальні за зимове утримання того чи іншого двору або проїзду у Тернополі, можна, переглянувши Інтерактивну карту прибирання міста у зимовий період (карта постійно оновлюється).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 31 тернополянину вручили ...
Наступна новина: 337 тернополян отримають ...

КОМЕНТАРІ