Тернопіль передав для бійців спецпідрозділу три  квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro та дві виносних антени Avenge

Тернопіль передав для бійців спецпідрозділу три  квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro та дві виносних антени Avenge

14.12.23 10:37 0 117
13 грудня з Тернополя для військовослужбовців спеціального підрозділу Збройних сил України, які працюють з безпілотними літальними апаратами, передали три квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro та дві виносних антени для підсилення сигналу Avenge.

Розвідувальне обладнання та спецтехніку загальною вартістю 478 438 грн Тернопільська міська рада закупила та передала на звернення від командира військової частини.

«Продовжуємо допомагати нашим Збройним силам України. Окрім допомоги тим підрозділам, які створені на базі Тернополя та де служать тернополяни, передали обладнанням бійцям спецпідрозділу, – зазначив міський голова Сергій Надал. – Також із цим підрозділом підписали Меморандум про співпрацю, яким беремо на себе зобов’язання надавати допомогу та підтримку захисникам. Працюємо спільно на перемогу, щоб швидше вигнати окупантів та звільнити нашу землю».

Додамо, щотижня для наших захисників з Тернополя передаються автомобілі, дрони, тепловізори, генератори, запчастини та інші необхідні речі. Нещодавно для потреб військових Тернополя на передову передали ще п’ять пікапів та два вантажні буси.

Переглянути усю допомогу, яку місто спрямовує для Збройних сил України, можна у Реєстрі переданої допомоги у розділі «Е-сервіси».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ