Внесено зміни до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік

Внесено зміни до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік

16.12.23 08:54 0 121
На сесії міської ради, що відбулося 15 грудня, прийнято рішення про внесення змін до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік.

Зокрема, зменшується дохідна та видаткова частина бюджету за рахунок зменшення субвенції з обласного бюджету на соціальні виплати на 1975,0 тис.грн. Також збільшується дохідна та видаткова частина бюджету за рахунок субвенції з державного бюджету на відшкодування енергоносіїв для ВПО в сумі 285,792 тис.грн, які спрямовуються управлінню освіти (ПТУ) та охороні здоров’я.

Даним рішенням проводиться перерозподіл бюджетних асигнувань між головними розпорядниками коштів. Зокрема, зменшуються видатки на 11230,1 тис.грн, які спрямовуються на програму «Підтримки обороноздатності військових формувань» - 2000,0 тис.грн; дитячій лікарні на погашення кредиторської заборгованості по соціально-захищених статтях (заробітна плата) - 2648,0 тис.грн; лікарні №2 -1000,0 тис.грн; КП «Тернопільелектротранс» - 542,1 тис.грн тощо.

Крім того, проводиться перерозподіл бюджетних асигнувань в межах розпорядників коштів, а саме:

* по управлінню освіти і науки зменшуються поточні видатки в сумі 17630,5тис.грн. та відповідно спрямовуються на оплату праці з нарахуваннями працівникам шкіл, садків, Галицькому коледжу та інклюзивному центру.

* по управлінню соціальної політики проводиться перерозподіл коштів субвенції з обласного бюджету між соціальними програмами, які спрямовуються на придбання житла військовослужбовцям.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Тернополі вшанували ...

КОМЕНТАРІ