Рівненщина: завдяки прокуратурі військові отримали вантажівку «Scania»

Рівненщина: завдяки прокуратурі військові отримали вантажівку «Scania»

21.12.23 09:30 0 115
За принципової позиції Рівненської обласної прокуратури на потреби Збройних Сил України передано тягач «Scania» з напівпричепом.

Вантажівку вилучили у львів'янина, який перевозив нею спирт етиловий без жодних документів. Його зупинили патрульні поліцейські у лютому 2021 року у селі Грушвиця Перша, Рівненського району.

Водій під час перевірки надав правоохоронцям товарно-транспортну накладну, відповідно до якої в автівці мав бути зимовий автомобільний омивач скла. І на контрафактний алкоголь, і на автомобіль «Scania» суд тоді наклав арешт.

Наразі за незаконне придбання, зберігання та транспортування з метою збуту незаконно виготовленого спирту етилового, а також використання завідомо підробленого документа (ч. 1 ст. 204, ч. 4 ст. 358 КК України) водія вже засуджено до 63 750 гривень штрафу, а тягач з напівпричепом, вартістю 1,2 млн грн, конфісковано та передано на потреби ЗСУ.

Рішення суду вже виконане і відповідно до акту прийому-передачі вантажівку «Scania» отримала військова частина Державної спеціальної служби транспорту. Тепер вона буде перевозити інші вантажі, які наближатимуть нашу перемогу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міська рада Тернополя ...

КОМЕНТАРІ